AKP, yönetim kurulunu tanıtacak

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yeni oluşturulan yönetimi, bugün gerçekleşecek yemekte kamuoyuna tanıtılacak.

Murat Erol başkanlığında oluşturulan yönetim listesinin Ankara'dan onaylanmasının ardından AKP İlçe Başkanlığı, bugün Asalar Cafe'de saat 13.00'te yemek düzenleyecek. 

Etkinlikte, Yönetim Kurulu'nda yer alan, Gültekin Saygısever, Erhan Erdem, Fatma Özkan, Eser Tunay, Osman Özarslan, Sait Mete Sökmen, Mustafa Matlı, Halil Kaya, Tamer Mırza, Ahmet Gülsoy, Ayhan Özden, Erol Şen, Esat Çelik, Fahrettin Dengiz, Hakan Ayşavkı, Hakan Pullu, Hasan Avşar, Kadir Sevik, Mehmet Polat, Meliha Yumitkan, Murat Karaçoban, Sibel Bilgin, Ünal Kuvan ve Yüksel Cesur kamuoyuna tanıtılacak.

Yönetim Kurulu'nun tanıtılmasının ardından çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını kaydeden İlçe Başkanı Murat Erol, “Genç ve dinamik bir yönetim oluşturduk. Tüm teşkilatımız tek vücut olarak hareket edecek. Karacabey'de seçimleri kazanacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Partimiz, Karacabey'imizin Büyükşehir Belediyesi kaynaklarından önemli ölçüde yararlanması için Bursa Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir belediye başkanlığını Karacabey'e kazandıracaktır.

Herkesi kucaklayacak olan yeni yönetici arkadaşlarla kolları sıvadık. Yerel seçimleri kazanıncaya kadar durmak yok. Yeni oluşturduğumuz Yönetim Kurulu'nun tanıtılmasının ardından çalışma tempomuzu daha da arttıracağız. Ankara'nın nimetlerini Karacabey'e taşıyacak bir başkanı iş başına getirebilmek için hiç birimiz özveriden kaçınmayacağız ve gece gündüz koşturacağız” dedi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.