AKP ve CHP yöneticileri bir araya geldi

AKP ve CHP yöneticileri bir araya geldi
CHP Karacabey Örgütü’nü ziyaret eden AK Parti Karacabey Teşkilatı, yeni yönetimine başarılar diledi.
Önceki gün CHP parti binasında buluşan ana muhalefet ve iktidar partisi Karacabey yöneticileri ilçenin sorunlarından ve yaklaşan yerel seçimleri konuştular.
CHP Karacabey Örgütü Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karabaş, yapıcı, dürüst ve ilkeli bir siyaset çizgisi sürdüreceklerini belirtti. Karabaş, muhalefet ve iktidar partisi yöneticilerinin tüm güçlerini ilçe yararına harcaması gerektiğini söyledi.
AK Parti Karacabey Teşkilatı Yönetim Kurulu Başkanı Halit Türkan, yapıcı eleştirilere her zaman acık olduklarını, ancak belden aşağı vurmak için yapılan eleştirileri de onaylamadıklarını ifade etti. Türkkan, ilçede üç eğitimcinin TBMM’de bulunan partilerin başında bulunmasının siyasetteki kaliteyi arttırdığını vurguladı. Türkkan, “Bursa ilçeleri hemen hemen her dönem bir milletvekilini meclise yolluyor. Karacabey ise bu konuda gerçekten bu konuda çok geri kaldı. Mustafakemalpaşa’da hangi partiden olursa olsun milletvekilliğine adaylığını açıklayanın arkasında oluyor. Biz bunu bir türlü başaramıyoruz” diye konuştu.
AK Parti yöneticilerle sohbet esnasında CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, Türkkan’a Kıranlar Köyü’ndeki kireç fabrikasının son durumunu sordu.
Türkkan, Ziraat Odası ile Ticaret ve Sanayi Odası’nın üniversitenin araştırma yapması için başvurduğunu belirtti. Türkkan, “Bilim adamları konuyla ilgili rapor hazırlıyor. İlçemizde sanayi yatırımları istemiyormuşuz gibi bir hava oluştu. Bilinçli hareket edilmediği için her şeye karşı çıkıyoruz. Bilim adamları kireç fabrikasının zararlı olduğunu belirlerse kurulmasına karşıyız” dedi.
Karabaş, bölgenin tarımda çok ilerlediğini, çimento, kireç fabrikası gibi tesisler yerine tarımsal sanayi tesislerinin kurulmasından yana olduklarını vurguladı.
Türkkan, basında bazı isimlerin AK Partiden belediye başkanı olacağı yönünde iddialar ortaya atıldığını hatırlattı. Türkkan, “Halk AK Partiden kimi Belediye Başkanı olarak görmek istiyorsa adayımız o olacak. Geniş çaplı bir anket düzenleyeceğiz. Başkan adayımızda bu ankete göre belli olacak” diye konuşan Türkkan, basında yer alan isimlerin adayları olmadığını vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.