AKP Kadın Kolları hız kesmiyor

Karacabey AKP Kadın Kolları çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. AK Partili kadınlar, Hamiyet Özenli başkanlığında önceki gün Özel Simalar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
İlk olarak Özel Simalar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Kurum Müdürü Salih Bobaç tarafından karşılanan AK Partili bayanlar, burada eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Kurumla ilgili bilgiler de alan AKP Kadın Kolları yetkilileri, sorunlara karşı göreve hazır oldukları mesajı verdi.
Daha sonra Devlet Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret ederek, “Geçmiş olsun” dileklerinde bulunan AK Partili bayanları, Başhemşire Ayşe Başar konuk etti.
Tek tek odaları gezerek sıkıntılarını dinleyen AK kadınlar, hastaların her zaman yanında olduklarını belirtti.
AKP Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, vatandaşlara hizmet için göreve geldiklerini belirterek, ilçenin önemli sorunlarına kayıtsız kalmayacaklarını söyledi.Tüm Karacabeylilerin, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı”nı da kutlayan Özenli, “Geçtiğimiz günlerde terör saldırıları sonucu şehit edilen askerlerimizi rahmet anıyoruz. Şu asla unutulmasın ki hiçbir güç milli birlik ve beraberliğimizi bozamaz Ayrıca Van ve çevresinde meydana gelen deprem felaketi bizleri derinden sarstı. Van’daki kardeşlerimizin yanındayız. Elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Son olarak tüm Karacabeylilerin ve ülke insanının Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.