Akkaş, Dünya Malatyalılar Gününü Kutladı

CHP Bursa İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Bursa Malatyalılar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Berk Akkaş Dünya Malatyalılar Günü’nü kutladı.

Akkaş Malatyalıların Dünya Malatyalılar Gününü kutladı. Malatya’nın plakasının 44 olması nedeniyle, 4’ncü ayın 4. günü Dünya Malatyalılar Günü olarak kutlanıyor. Ancak, yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle fiili kutlama yapılamıyor.

Bursa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Berk Akkaş Malatyalıların Dünya Malatyalılar Gününü şu cümleler ile kutladı: ”Dünya kayısı başkenti, Seyid Battal Gazinin Torunları Suyu Sert İnsanı mert diyarın evladı değerli hemşerilerim günümüz kutlu olsun. Her ne kadar bu yıl pandemi nedeniyle bir arada olamasak da, etkinlikler düzenleyemesek de 13 ilçesi ve her ilçesinde ayrı değerler barındıran cennet şehir Malatya’mın güzide insanlarıyla sağlıkla nice yıllarda kutlamalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Akkaş ardından şöyle devam etti:

”Bursa’mızda ikamet etmekte olan 13.635 hemşerimize kültürel ve öz değerler dayanışması çatısı olan derneğimiz tüm hemşerilerimizin hizmetindedir. Yapılan seçimler sonrası Yılmaz Adıgüzel Başkanımızın öncülüğünde çalışmalarına devam etmektedir. Ülkemize kattığı katma değerli ürünler, sanatçılar, bilim insanları ve siyasetçileri ile 81 il içinde ayrı bir yeri olan Malatya’mıza Şehri Bursa’dan Selam olsun. Şen Olasan Şenol le Malatya.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.