Akçakoyun: 3 Keşlikspor: 0

Taşlık Köyü’ndeki “19. Bahar Kupası”nı heyecan dolu final karşılaşmasında Keşlikspor’u 3-0 yenerek şampiyon olan Akçakoyun aldı.
Büyük bir çekişme içinde geçen karşılaşmada Akçakoyun, her iki yarıdaki üstün oyununu rakibine kabul ettirmesini bildi. Futbolseverlerin büyük bir keyifle izledikleri karşılaşma sonunda ilk kez şampiyon olan Akçakoyun anlamlı kupayı müzesine götürürken, 11 golle gol kralı olan Soner Özkan’ın da kendi takımlarından çıkmış olması taraftarlar arasında ayrı bir sevinç yaşattı.
Son on yıl içinde üç kez ikinci, üç kez de üçüncü olan Akçakoyun bu yıl müzesini birincilik kupasıyla süslerken başarının köydeki birlik ve beraberliğin öne çıkmasından kaynaklandığını dile getiren başkan Selami Üner, “Futbolcularımızla ne kadar övünsek azdır. Final maçında gösterdikleri mücadele ile şampiyonluğu hak ederek kazandılar. Taraftarlarımıza haklı bir gurur yaşattılar. Futbolcularımıza, taraftarlarımıza, maddi manevi desteklerini esirgemeyen dostlarımıza ve turnuvanın centilmence geçmesini sağlayan Taşlık Köyü yöneticilerine teşekkür ederim“ diye konuştu.
Akçakoyunspor Kulübü Başkanı Üner, köyde kendi olanaklarıyla yaptırdıkları futbol sahasının ışıklandırılması durumunda bu tür başarıların devam edeceğini dile getirdi.
TAŞLIKSPOR ÜÇÜNCÜ OLDU
Final maçından önce Taşlıkspor ile Yarışspor üçüncülük kupası için karşılaştı. Bol gollü ve heyecanlı geçen karşılaşmanın normal süresi 3-3 berabere bitti. Uzatmada da gol sesi çıkmayınca, penaltılarda rakibine üstünlük sağlayan Taşlıkspor turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.
GOL KRALI SONER
19. Bahar Kupası’nın gol kralı Akçakoyunspor’lu Soner Özkan oldu. Özkan rakip filelere 11 gol atarak gol krallığı kupasını Akçokoyun›a taşırken sporseverlerin gönlünden taht kurdu.
CENTİLMEN YARIŞSPOR
Taşlık›ta bir aydır devam eden 19. Bahar Kupası futbol karşılaşmaları sonunda Yarışspor en centilmen takım seçildi. Centilmenlik Kupası›nı Akçakoyun Köyü Muhtarı Şerafettin Üner’in elinden alan Yarışspor kaptanı Mustafa, sporun dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olduğuna dikkat çekti. Mustafa, bu nedenle centilmenlik kupasının çok anlamlı olduğunu söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.