Akaryakıt sektörünün sorunları KTSO’da ele alındı

Karacabey’de faaliyet gösteren akaryakıt bayilerinin yaşadıkları sorunlar ve bunların çözümü ile ilgili yapılabilecekler düzenlenen istişare toplantısında ele alındı.
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen Karacabey’de faaliyet gösteren akaryakıt bayilerinin ortak sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıya; Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Karacabey TSO Meclis ve 3. Meslek Komitesi Üyesi Necmi Akkuş ve ilçedeki akaryakıt bayilerinin yetkilileri katıldı.
Toplantıya katılan üyelere teşekkür ederek konuşmasına başlayan KTSO Başkanı Güncü, “Akaryakıt sektöründe yaşanan sorunları konuşacağımız bu toplantıda; Akaryakıt bayilerimize son dönemde bazı kamu kurum ve kuruluşlarınca yapılan tebligatlar hakkında da değerlendirmelerde bulunacağız. Burada tespit edeceğimiz hususları ve çözüm önerilerimizi de ilgili kurum ve kuruluşlara aktaracağız ve takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.
Toplantıda görüşülen konu başlıkları ise şu şekilde sıralandı; Totem ve fiyat panoları ile ilgili uygulamalar, Karayolları Geçiş İzinleri ile ilgili uygulamalar, Lpg sorumlu müdür uygulaması, Pos komisyon oranları, İdari para cezaları ile ilgili uygulamalar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.