“Ak Sevda 16 Yaşında, İşimiz Hizmet Gücümüz Millet”

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, partilerinin kuruluşunun 16. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. AK Parti’nin geçen 16 yılda Türkiye’yi aydınlığa kavuşturduğunu belirten Erol, “14 Ağustos 2001 tarihinde ‘Aydınlığa Açık Karanlığa Kapalı’ sloganıyla yola çıkan ve bir ‘Erdemliler Hareketi’ olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi’mizin 16. yılı kutlu olsun.” dedi.
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Murat Erol, şu ifadelere yer verdi: “O gün Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği, ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ düsturuyla, 15 yıllık iktidarımız boyunca ülkemize hizmet etme noktasında kendisiyle yarışır bir AK Parti misyonu oluştu. Milletimize hizmet etmeye devam ediyor olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz.
Kurulduğu günden beri girdiği her seçimde milletin iradesinden tam not alan bir partinin kıymetli üyeleri, yol arkadaşlarım, AK Parti ile onur ve gurur duyun. 2001 yılında başladığımız bu kutlu yürüyüşümüz boyunca daima milletimizin gösterdiği istikamete ilerledik. Siyasetimizin merkezine insanımızı yerleştirdik. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışından asla vazgeçmedik.
2016 yılı 15 Temmuz’unda, hain FETÖ kalkışmasında milletimizle beraber adeta bir ‘Kurtuluş Savaşı’ bilinciyle bu vatana kast edenlere karşı verilen mücadelenin devam ettiği şu günlerde, daha sabırlı ve daha dikkatli bir şekilde memleketimize sahip çıkarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenmeli ve tazelenmeliyiz.
Şimdi yeni bir atılım dönemine başlıyoruz. Dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam etmeliyiz. Tek vücut halinde hareket ederek, birlik ve beraberlik içinde büyük Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur. Bu vesile ile Ak Sevda’nın 16. yaşının hayırlı olmasını diliyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.