AK Parti’nin sahadaki gücü AK Kadınlar”

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını sürdüren Hamiyet Özenli başkanlığındaki AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, ev ev dolaşarak Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Ali Özkan için destek istiyor. Başkan Hamiyet Özenli yönetimi ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Adayları Arzu Uray, Neşe Yıldız ve mahalle başkanları ara vermeden mahalle, mahalle, sokak, sokak Karacabey’i gezerek, vatandaşlarla buluşuyor.
31 Mart akşamı Karacabey Belediyesi’ni yeniden iktidar partisi belediyesi, Ali Özkan’ı da yeniden başkan yapmak için çalıştıklarını belirten Başkan Özenli, “Yerel seçim startı verildiği günden itibaren hiç durmadan yağmur, kar, fırtına demeden kapı kapı geziyoruz, ayrıca ev toplantılarımıza da devam ediyoruz. AK Parti Karacabey Kadın Kolları zaten hiç sahadan çekilmedi her an Karacabeyli kadınlarımızın yanındadır. Seçim olsun olmasın yılın 12 ayı da her zaman sahada vatandaşlarla iç içeyiz. Onlarla beraber olmaya, varsa sorunlarını, taleplerini dinlemeye, destek ve dualarını almaya devam ediyoruz. Şimdi de 31 Mart 2019 günü yapılacak yerel seçimler için AK Parti Karacabey Belediye Başkan Adayımız Ali Özkan için ev ziyaretlerimizi daha da sıklaştırdık ve seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Teşkilatım ile kapı kapı gezerek Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletip, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Alinur Aktaş ile Karacabey Belediye Başkan Adayımız Ali Özkan’a destek istiyoruz. Cumhurbaşkanımıza sözümüz var. Tevazu, samimiyet ve gayretle sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik ev, dokunulmamış gönül bırakmayacağız, başkanlarımızı yeniden başkan yapacağız. Dağ, bayır, çamur, gece gündüz demeden hep birlikte yerel seçimler için çalışıyoruz. 31 Mart seçimlerinden de alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın samimiyeti, teveccühü ve büyük ilgisiyle karşılanıyoruz. Sürekli saha da olduğumuz için bizleri tanıyan halkımız kapısını güleryüz ve sevgiyle açarken, soğuk ve karlı havada yaptığımız çalışmalara gıpta ile bakıyor. Dava memleket bekası olunca biz AK Teşkilat’ın gönülden yürekli anaları, cesur bacılarıyız soğuk, yağmurlu ve karlı hava dinlemeyiz.
Stant üye etkinliğimiz de devam ederken, ev toplantılarımız dışında kırsal kesimdeki bir haftadır devam eden seçim çalışmalarımızda şu anda 22 köyümüzü ziyaret ederek, halkımızla buluştuk. 2 bin 555 hanemizin kapısını çaldık. Halkımız her şeyin farkında, partimize ve başkanımıza destek ve inançları tam. ‘AK Kadınlar Sahadan Ses Veriyor’ sloganımızla, meclis üyesi adaylarımız, yönetimim, mahalle başkanlarım ile birlikte durmadan, yorulmadan, bıkmadan Karacabey için canla, başla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız biz kadınlara çok önem veriyor, ‘Demokrasi Kahramanları’ diyor. Bizde onun bu güvenini boşa çıkarmamak için sorumluluk aldık, 31 Mart’da sandıkları patlatmak için tüm bedenimizi taşın altına koyduk. Birlikte güçlü kadınlar, güçlü Karacabey diyerek yine başaracağız. Zafer 31 Mart gecesi bizlerin olacaktır.” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ise, seçimlerin mimarının kadınlar olduğuna vurgu yaparak, “Büyük bir fedakarlık, azim ve gayret ile çalışmalarına gece gündüz devam eden AK Parti’nin sahadaki gücü Kadın Kollarımıza şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımızın en önemli neferleri olan kadınlarımız da bu süreçte yine en ön saflarda yer alıyorlar. Seçim; seçimden seçime halkın kapısını çalmakla kazanılmaz, her daim halkının yanında olanla kazanılır. Bu kapsamdan hem kadın, hem gençlik hem de yönetim ve tüm teşkilatım ile birlikte bizler sürekli sahada olmanın gururu içindeyiz.
AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Belediye Başkanımız Ali Özkan ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm teşkilat mensuplarımıza, AK davanın AK neferlerine çok teşekkür ediyorum. Emin olun hep birlikte kazanacağız, AK Parti kazanacak, Bursa kazanacak, Karacabey kazanacak, Türkiye kazanacak. 31 Mart’ta Cumhur İttifakı ile birlikte seçim zaferle sonuçlanacak.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.