“AK Parti’nin neferi, Karacabey’in takipçisiyim”

AK Parti’nin önceki dönem Karacabey İlçe Başkanı ve 27. Dönem Bursa Milletvekili Aday Adayı Murat Erol, 24 Haziran seçimleri öncesi önemli açıklamalar yaptı. Aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür eden Erol, “Netice itibariyle 21 Mayıs günü açıklanan milletvekili listelerinde olamama rağmen “olanda hayır vardır” düsturuyla partimizin her zaman bir neferi ve ilçemizin sorunlarının her zaman takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum.” dedi.
“Aday adaylığımdaki gayem doğup büyüdüğüm, sürekli olarak yaşadığım, çok sevdiğim güzel ilçeme ve bölgemize faydalı olabilmekti.” diyen Murat Erol, şöyle devam etti: “24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri’nde partimizi ve bölgemizi temsil etmek amacıyla yaptığım istişareler neticesinde, AK Parti Milletvekili Aday Adayı olarak 1.Bölge için müracaatımı gerçekleştirdim. Yaklaşık bir aylık süre zarfında 1. Seçim Bölgesi’ne dahil olan başta ilçemiz Karacabey olmak üzere Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Osmangazi, Büyükorhan ve Orhaneli ilçelerimize ziyaretlerde bulundum. 5 Mayıs günü Bursa’da yapılan Temayül Yoklaması’na ve 10 Mayıs’ta Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’ndeki mülakatlara katıldım. Ardından milletvekili listelerinin açıklanmasını bekledik. Netice itibariyle 21 Mayıs günü açıklanan milletvekili listelerinde olamama rağmen “olan da hayır vardır” düsturuyla partimizin her zaman bir neferi ve ilçemizin sorunlarının her zaman takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum.
Yaklaşık 20 yıldır siyaset kurumunun içerisinde olan ve son 16 yılı AK Parti içerisinde; Teşkilat Başkanlığı, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı, Belediye Meclis ve Encümen Üyeliği, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı ve nihayetinde 4 yılı aşkın bir zaman da AK Parti Karacabey İlçe Başkanı olarak son 5 seçimde teşkilatımın başında oldum. Bu süreçte, 15 Temmuz hain FETÖ Kalkışması’nda ülkesini seven tüm insanlar gibi meydanlarda mücadele etmiş birisi olarak, Ankara’da ilçemizin temsilcisi olmak gayesiyle çıkmış olduğum bu yolda şahsıma samimi duygularla destek ve dualarını esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkürü bir borç biliyorum.”
“Bu sıradan seçim değil”
24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemine vurgu yapan Murat Erol, şunları kaydetti: “Bu seçimler sıradan bir seçim değildir. 7 Şubat 2012 MİT Müsteşarı’nın ifadesinin alınması emriyle başlayan süreçte; 28 Mayıs 2013 tarihindeki Gezi Parkı olaylarıyla ülkemizde bir kargaşaya yol açmaya çalışıldı. 17-25 Aralık 2013’te Halk Bankası, Bakanlar ve Yargı’ya darbesi girişimi yapıldı. 19 Ocak 2014’te MİT Tır’larının durdurulup Türkiye’yi dünyaya terör destekçisi olarak gösterilmek istendi. 6 Ekim 2014 tarihinde Kobani olaylarıyla ayaklanma başlatılmak istendi. 20 Temmuz 2015 Suruç Katliamı yaşandı. Çözüm sürecinin sona ermesiyle PKK Çukur Savaşları başladı. 24 Kasım 2015’te Suriye sınırında Rus askeri uçağının düşürüldü. Ve nihayetinde; 15 Temmuz 2015 gecesi FETÖ Askeri Darbe girişimi yapıldı.
Fakat bütün hesapları alt üst eden, milletin oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara ve meydanlara koşan aziz Türk milleti tekrar bir tarih yazmış, 250 şehit ve 2 bin 500 gazisiyle, milyonlarca vatanını seven insan liderine ve ülkesine sahip çıkarak, Türkiye üzerinde hesapları olanların tüm planlarını boşa çıkarmıştır.
7 Ağustos 2015’te yapılan ve 6 milyon insanın katıldığı Yenikapı Mitingi ile ortaya çıkan birlik ve beraberlik görüntüsü sonrası, 16 Nisan 2017’deki Referandum ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kabul edilmiştir.
İşte 24 Haziran Seçimleri bu referandumun sağlaması olacaktır. MHP ile Cumhur İttifakı çatısında toplanan AK Parti, Büyük Birlik Partisi’nin de katılımıyla milliyetçi ve muhafazakar gönüldaşların bir arada gireceği bu seçimden Allah’ın izni ve yüce Türk milletinin destekleriyle galip gelecektir.
Son günlerde yaşanan dövizdeki olağanüstü hareketlilik ile ülkemizde bir ‘Ekonomik Kriz’ çıkarılma algısına karşı uyanık ve akıllı olmalıyız. Ülke menfaatlerini gözeterek bu oyuna gelmememiz gerekiyor. 81 milyonun yaşadığı, genç ve dinamik nüfusuyla geleceğe umutla bakan ülkemize bir çelme daha takılmak istenmektedir. Bu oyuna gelmeden sağduyuyla hareket ederek hayırlısıyla bu seçimlerden de galip çıkacağız ve hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. Her şey Türkiye için. Durmak yok yola devam.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.