AK Parti’nin adayı bugün açıklanacak

Karacabey’de Ali Özkan, Mustafakemalpaşa’da Sadi Kurtulan:

Karacabey’in merakla beklediği AK Parti belediye başkan adayının bugün açıklanması bekleniyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçe adaylarının geçtiğimiz Pazar günü açıklanacağını duyurmasının ardından nefesler tutuldu. Daha sonra vitrine çıkacak adayın dün açıklanacağı belirtilmesini üzerine gözler tekrar AK Parti İlçe Başkanlığı’na çevrildi. Belediye başkan adayının dün de açıklanmamasının ardından önemli bir gelişme yaşandı.
Murat Erol Ankara’ya çağrıldı
Ak Parti İlçe Başkanı Murat Erol, İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte Ankara’ya davet edildi. Bugün saat 12.00’de Genel Merkez’deki toplantıya katılacaklarını dile getiren Erol, Karacabey’in belediye başkan adayının da burada açıklanacağını tahmin ettiklerini söyledi.
Murat Erol’un kişisel sosyal paylaşım sitesinde, “Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir” ifadelerine yer vermesi kafaları iyice karıştırdı. Erol’un paylaşımı, açıklanması beklenilen adayın, İlçe Başkanlığı’nın istediği ismin olmadığı yorumlarını beraberinde getirdi.
İnternete sızan ve İl Başkanlığı’ndan yalanlanan listede, Karacabey’de Ali Özkan, Mustafakemalpaşa’da ise Sadi Kurtulan ismi yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.