AK Partili kadınlar Mavi Yolculuğa çıktı

AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları, geçtiğimiz hafta Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ‘Mavi Tur Yolculuğu’ düzenlendi. Karacabey Belediyesi’nin de destek verdiği etkinlikte vatandaşları sahillerle buluşturan Karacabeyli AK kadınlar, “Mavi Tur Yolculuğu Körfez Gezisi’ gerçekleştirdi. “Mavi Tur”a katılan 550 Karacabeyli bayan gemiyle körfezi gezerek, unutulmaz bir gün yaşadı.
AK Parti Karacabey İlçe Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan Hamiyet Özenli öncülüğünde ilçeden öğlen 13.00’de otobüslerle konvoy halinde yola çıkan kadınlar, saat 15.00’te Mudanya İskelesi’nden denize yelken açtı. AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetiminin gözetimindeki Körfez Gezisi’nde Armutlu, Fıstıklı ve Kumla’nın eşsiz güzelliklerini gezen bayanlar, unutulmaz bir günün ardından yeniden Mudanya’ya döndü. Öte yandan gezi esnasında birer saat mola veren hanımlar, alışveriş yaparak ve sahil turları gerçekleştirerek gönüllerince bir gün geçirdi. Gemide de mehtap keyfi yapan bayanlar, müzik eşliğinde coşarak verilen akşam yemeğinin ardından ilçeye dönüş yaptı.
Geziyle ilgili duygularını ifade eden bayanlar, “Birbirinden güzel koylarla nefes aldık. Denizin keyfini doyasıya çıkardık. Bu güzellikleri görme şansını bizlere yaşatan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a ve gezi boyunca her türlü ihtiyacımızı karşılayan, bizlere rehberlik eden AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ile yönetimine çok teşekkür ederiz. Mavi Tur gezisiyle yaşadığımız mutluluğumuz paha biçilemezdi. Güneşi, denizi ve tarihi bir araya getiren bu eşsiz geziyle, gönlümüzce eğlenip, harika bir gün geçirdik” şeklinde konuştu.
AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli de, “Mavi Tur”a çok sayıda Karacabeyli bayanın katılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özenli, bu ve benzeri etkinliklerin devam edeceğini söylerken, çok keyifli bir gün geçirdiklerini, program sonrasında güzel ve yapıcı değerlendirmeler aldıklarını belirtti. Özenli son olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a ve Belediye zabıta ekiplerine de katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.