AK Parti’li Er görevinden istifa etti

AK Parti’li Karacabey Belediye Meclis Üyesi Nursi Er, Bursa Teknik Üniversitesi’nde öğretim üyesi olması sebebiyle meclis üyeliğinden istifa etti. Er’in istifası sonrası yerine yedeklerde ilk sırada yer alan Cumhur İttifakı’nın üyesi MHP’li Turgut Bahçeci geldi.

2019 yerel seçimlerinde Ali Özkan’nın listesinde kontenjanda yer alan Nursi Er, Özkan’ın seçimi kazanmasıyla Karacabey Belediyesi Meclis Üyeliği’ne seçilmişti.

Başarılı ve örnek kişiliğiyle ilçe halkının güvenini kazanan genç meclis üyesi Nursi Er, önceki gün görevinden istifa ederek Bursa Teknik Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak göreve başladığını duyurdu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret eden Nursi Er’e katkılarından dolayı Özkan tarafından plaket takdim edildi. Başkan Özkan, “Bursa Teknik Üniversitesi’nde öğretim üyesi kardeşimize şimdiye kadar göstermiş olduğu hizmetlerden ve katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Nursi Er ise; “Bugün itibariyle yaklaşık 1 yıldır yürütmekte olduğum ve omuzlarımda ciddi bir vebal olarak taşıdığım Meclis üyeliğimi, geçerli bir sebep ile sonlandırmış bulunuyorum. Allah izin verirse ve ömür vademiz fırsat verirse bundan sonraki süreçte akademik bir yolda yürümeye gayret edeceğim.

Önümüzdeki zaman diliminde daha önce kadromun bulunduğu Bursa Teknik Üniversitesi bünyesinde akademisyen olarak çalışıyor olacağım. Yerel seçimlerde büyük bir teveccüh ve oy ile bizleri Meclis üyeliği makamına layık gören Karacabey halkına teşekkür ediyorum. Yine bu süreçte bizlere bu imkanı tanıyan başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza ve en önemlisi Gençlik Kolları Başkanıma ve uzun süredir Teşkilat Başkanı olarak görev yaptığım Gençlik Kolları teşkilat üyelerime özellikle teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri ilettiğimizde bu taleplere çoğu zaman olumlu karşılık veren kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan değerli büyüklerime de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çıktığım her yolda ve giriştiğim her işte merhamet ve cesaret ile yanımda olan değerli aileme, üniversite hayatımdan sonra bana ikinci bir eğitim yuvası olan Karacabey Haber Gazetesi’ne ve Karacabey’de gönülden bir bağımızın olduğu tüm akrabalarıma ve dostlarıma en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Makamların geçici olduğu bilinciyle hareket ettiğimiz bu süreç sonunda, kubbede bir hoş seda bıraktıysak ve güzel dostluklar biriktirdiysek kazanan biz olmuşuzdur. Şayet tam tersi bir durum oluşmuş ise büyük bir müflis ile aynı kaderi paylaşmışız demektir. Allah bizlere, ekmeğini yediğimiz ve ayrı kaldığımız her an büyük bir özlem duyduğumuz Karacabey’e, her daim hizmet edebilmeyi nasip eylesin.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.