AK Parti’den hastane ziyareti

Karacabey AK Parti İlçe Yönetimi, Milletvekili Önder Matlı ile birlikte Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Salih Zeki İpekoğlu’nu ziyaret etti.

Yeni hastane hakkında bilgi alan Milletvekili Matlı, inşaatın hızla ilerlediğini söyledi. Hastanenin 2014 sonbaharında hizmete gireceğini belirten Matlı, ziyaretin ardından AKP ilçe yöneticileri ile bir araya geldi.

“AKP adı gibi ak”

Ülke gündemine oturan yolsuzluk ve rüşvet konularına değinen Matlı, “AK Parti’nin adı gibi ak olduğunu” söyledi. Matlı, “Dış güçler ve yerli tetikçilerin hükümetin yıpratılmasıyla kaos ortamı yaratılmasına yönelik oyunlara vatandaşımız prim vermeyecektir. AK Parti, adı gibi aktır. Yanlış yapan varsa asla eyvallah demeyiz. Yapanın yanına da kar bırakmayız. Adli yargılama neticeleninceye kadar suçsuzluk karinesi esas olmalıdır.  Soruşturmaların yapılış tarzı dış güçleri ele vermiştir. Yerli maşaları da gezi olaylarında olduğu gibi toplu taarruza geçmişlerdir. 11 yıldır milletimizin teveccüh ve sağduyusu her zaman yanımızda olmuştur. Milletimizden aldığımız güçle bu musibetin de üstesinden geleceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

“Tarımın sorunları gerçekçi projelerle çözülebilir”

Tarımın sorunları halkçı ve istismarcı yaklaşımlarla değil, kısa ve uzun vadeli gerçekçi projelerle çözülebileceğini belirten Önder Matlı, miras ve tarım kanununun önümüzdeki dönemde meclise geleceğini kaydetti. Matlı, elektrikli sulama, yörelere göre alternatif tarım ürünleri, arazi toplulaştırma ve tesviye çalışmaları, sulama baraj ve göletleri gibi çiftçi sorunlarına yönelik proje çalışmalarının hızla sürdürüleceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.