AK Parti’den Erhan Erdem’e kutlama

Karacabey Ziraat Odası’nın yenilenen yönetimine ilk tebrik ziyareti AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan geldi. Erhan Erdem başkanlığındaki yeni yönetime başarı dileyen AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, Karacabeyli çiftçilerin emrinde olduklarını söyledi.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen ziyarette, en iyi hizmet için yola çıktıklarını dile getiren Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, siyasi ve sivil toplum örgütlerinde görev yapan kişilerin emeğinin tartışılamayacağına vurgu yaptı. Erhan Erdem, “Halkına ya da bağlı olduğu üyelerine hizmet için ailesinden, işinden, gücünden ödün vermek kolay bir iş değildir” diye konuştu.
Karacabey tarımının tek kurtuluşu olarak nitelendirdiği ‘Kapalı devre sulama ve drenaj sistem’ konusunu AK Parti ziyaretinde de yineleyen Erhan Erdem, hükümetten yardım beklediklerini söyledi.
Erhan Erdem’in Ziraat Odası başkanlığına seçilmesinin kendileri için çok özel olduğunu dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, “Erhan Erdem ile çocukluk arkadaşıyız. Bunun yanı sıra aynı partide siyaset yaptık. O nedenle Erhan Erdem’in seçimi kazanmasının bizim için ayrı bir özelliği var” dedi.
Sivil toplum örgütlerine siyasetin bulaşmaması gerektiğinin de altını çizen Murat Erol, “Şiddetle karşı çıktığım konuların başında da sivil toplum kuruluşlarına siyasetin girmesidir. Kısır çekişmelere son vererek birlik beraberlik içinde Karacabey’imize hizmet etmeliyiz. 20-25 yıl bir kurumun başında kalmak olmaz. Yeni isimler yetiştirmeliyiz. Açıkçası Erhan Erdem, 20-25 yıl böyle bir kurumun başında kalırsa ilk karşı çıkacaklardan biri de ben olurum” diye konuştu.
Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem’in ‘Kapalı devre sulama ve drenaj Sistemleri ile ilgili düşüncelerine katıldığını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, “Drenaj sorunu maalesef büyük sıkıntı. Mezardan bile su çıkıyor. Bu sorunun giderilmesine yönelik elimizden geleni yapacağız. Uluabat bölgemizde bu yatırım yapılacak. Bölge Milletvekilimiz Önder Matlı’nın gayretleriyle ödenek çıkartıldı. Ben aynı hizmetin ova köylerimize de yapılacağını umuyorum. Çünkü bu çok maliyetli bir hizmet değil. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Ayrıca her konuda Karacabey çiftçisinin ve Ziraat Oda’mızın emrindeyiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.