AK Parti’den Çanakkale ziyareti

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilatı, Çanakkale Destanı'nın yazıldığı toprakları eş ve çocukları ile birlikte ziyaret ederek duygusal bir gün yaşadı.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çelik öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, Gençlik Kolları Başkanı Melih Sever, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili hazır bulundu.
Çanakkale'yi her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının görmesi gerektiğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çelik, “Çanakkale Savaşları, inancın çeliği büktüğü, iman dolu yüreklerin topları püskürttüğü, kahraman neferlerin lidere dönüştüğü, tüm dünya mazlumlarına umut veren bir destandır.
Milli birliğimizin en önemli simgelerinden biri olan Çanakkale Savaşı, dünyanın en güçlü ordularına karşı kazanılan muhteşem zaferdir. Bu coğrafyada yaşayan herkes ülkesini teslim etmemek üzere canlarıyla ve kanlarıyla mücadele ederek destan yazdı. Bizde destanın yazıldığı bu ruh anını yaşamak istedik. Bundan sonrada bu duygu selini yaşamak için her yıl burada olacağız" diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.