AK Parti’de “Uçan” aday

*Karacabey AK Parti kulislerinde son birkaç gündür en fazla konuşulan isimlerin başında yer alan Avukat Hüseyin Uçan'ın, Belediye Başkanlığına aday adaylığı için başvuru yapacağı öğrenildi.

*Aday adayı bolluğu içindeki AK Parti'de aday sıkıntısı yaşandığı ileri sürülürken, birkaç gündür en fazla konuşulanların arasında yer alan Hüseyin Uçan ismi, kucaklayıcı bir isim olarak gösteriliyor. Uçan'ın, Karacabey AK Parti'de yıllardır süregelen kırılganlıklara son verebileceği belirtiliyor.

Karacabey Muratlı Köyü'nden Avukat Hüseyin Uçan'ın aday adayı bolluğunda, aday sıkıntısı yaşayan AK Parti'den Belediye Başkanlığı için kolları sıvadığı belirtiliyor.

Özellikler AK Parti kulislerinde bir anda en fazla konuşulan isimlerin başında yer alan sürpriz isim Avukat Hüseyin Uçan'ın, İlden form aldığı ve Bayramdan sonra resmi başvurusunu yapacağı dile getiriliyor.

Uçan'ın aday adaylığı başvurusuna kesin gözüyle bakılırken, AK Parti'nin “B planı”nı devreye soktuğu ileri sürülüyor.

AK Parti'nin Bursa ilçeleri içinde en sıkıntılı bölge olarak gördüğü Karacabey'de yıllardır süregelen kırılganlıklara son verebileceği kaydedilen Avukat Hüseyin Uçan'ın, İl Delegesi olduğu ve uzun süredir aktif siyasetin içinde yer aldığı konuşuluyor.

Evli ve 2 çocuk babası olan Uçan'ın, Karacabey Belediye Başkanlığı için aday adaylığına hazırlanması AK Parti kulislerine bomba gibi düştü. AK Parti'de, Uçan'ın başvuru yapması halinde Avukat Mustafa Çelik'ten sonra resmi başvuru yapanların sayısı ikiye yükselmiş olacak.

Dürüst ve çalışkan bir isim olarak tanınan Uçan, ilginç projeleriyle dikkat çekiyor.

Başarısızlığı, başarı gibi gösterenlerden olmayacağını belirten Uçan, seçilmişliğin seçkinlikle algılanmaması gerektiğini söylüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.