AK Parti’de aday adaylığı bolluğu

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi'nin belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuruları sonra erdi. Meclis üyeliği başvurularının ise, 01 Aralık 2013 tarihine kadar uzatıldığı öğrenildi.

Aday adayı bolluğu yaşayan AK Parti'de, Ali Özkan'ın dün gerçekleştirdiği resmi başvuruyla birlikte, belediye başkanı aday adayı sayısı 7'e yükseldi.

Yoğun bir katılımla belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ali Özkan, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Murat Erol'a teslim etti.

Özkan, “Bölmeye değil, birleştirmeye, bütünleştirmeye geliyoruz. Yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz. Birincisi, heyecanlı ve hizmete susamış bir ilçe başkanımız yeni görevine başladı. İkincisi, Ankara'da vekilimiz var. Önümüzdeki seçimlerde ilçemize yakışır bir belediye başkanı seçelim ve üç olsun, güçlü olsun.  

Katılımcılığı esas alarak, bütün sorunları yerinde tespit ederek, orada yaşayan insanları da karar mekanizmalarında hallederek birlikte çözmeye davet ediyoruz. Ben yaptım oldu anlayışını asla kabul etmiyoruz. İnsanlara faydası olmayanı ölülerden say gitsin prensibince hizmetkârlığa talibiz” dedi.

Daha önce, Mustafa Çelik, Hüseyin Uçan, Faruk Türe, Çetin Halis, Halit Türkkan ve Orhan Güzel başvuru dosyasını İlçe Başkanlığı'na teslim etmişti.

Dün sona ereceği açıklanan meclis üyeliği başvurularının ise, 01 Aralık 2013 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi. Meclis üyeliği için bu güne kadar, Yasin Kavaz, Vedat Tezol, Zekai Ceylan, Talat Malçok, Murat Efe, İsmail Türk, Hatice Kılıç, Cem Üsküdar, Maruf Bilgin, Serkan Tarlı, Hamiyet Özenli, İzzet Çalıbaşı, Ali Pehlivan, Taner Kahraman, Ahmet Şen, Şaban Eceler, Metin Çiçek, Samet Karakaş, Osman Çatak, Fikret Keskin, Belgin Ersoy Yumitkan, Mehmet Nuri Yıldırım ve Mustafa Kuzu'nun başvuruda bulunduğu kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.