AK Parti bugün kongre gidiyor

Karacabey ve Mustafakemalpaşa AK Parti teşkilatları bugün kongreye gidiyor.
AK Parti ilçe teşkilatlarında kongre heyecanı yaşanıyor. Dün Yıldırım’da başlayan ilçe kongreleri, bugün Karacabey (Saat 13.00) ve Mustafakemalpaşa (Saat 17.00) ile devam edecek. İl Başkanlığı’nın tek listeyle yapılmasını istediği kongrede, mevcut başkan Murat Erol’un yanı sıra eski yönetim kurulu üyelerinden Sinan Çolak’ın da aday olması bekleniyor. İl Başkanlığı’nın işaret ettiği Murat Erol’un, yeniden başkanlığa seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Diğer ilçelerin kongreleri ise şu tarihlerde gerçekleşecek: Osmangazi 16 Kasım, Mudanya 22 Kasım, Nilüfer 23 Kasım, Harmancık 29 Kasım, Orhaneli 30 Kasım, İznik 7 Aralık, Gürsu 7 Aralık, Orhangazi 13 Aralık, İnegöl 14 Aralık.
AK Parti Bursa teşkilatlarını 2015 seçimlerine hazırlayacak olan kadroların seçiminin yapılacağı ilçe kongrelerinin ardından 10 Ocak 2015 Cumartesi günü de il kongresi gerçekleştirilecek.
Adayların, Bursa teşkilatlarının her kademesinden üyeleriyle yapılan değerlendirmeler sonucunda belirlendiğini dile getiren İl Başkanı Cemalettin Torun, yeni kadroların partilerini en iyi şekilde temsil edeceğine olan inançlarının tam olduğunu söyledi. Torun, “15 Eylül’den bu yana süreci en ince noktasına kadar değerlendirip, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatlarımızın her kademesinden üyelerimizin fikirleri alınarak yapılan istişarelerin sonucunda belirlediğimiz adaylarımız, yönetimlere geldikleri takdirde partimizi ve şehrimizi geleceğe taşıyacak. Ülkemizin Yeni Türkiye hedefine önemli katkılar koyacak. Kongre sürecimizin ardından yapılacak olan 2015 Genel Seçimleri halkımıza verdiğimiz yeni anayasa ve Yeni Türkiye sözlerini tutabilmemiz açısından çok önemli. Bu seçimlere partimizi kongrelerimiz sonucunda belirlenecek olan isimler taşıyacak. Bu açıdan önemli bir süreç yaşıyoruz. Kongrelerimiz sonunda ilçe ve il yönetimlerimiz için en doğru isimlerin yönetimlere geleceğine inanıyor ve kongrelerimizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.