“AK Karacabey Bursa’da tarih yazdı…”

AK Parti 5. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi için geçtiğimiz Pazar günü Bursa’ya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkulu dev bir kalabalık karşıladı. Cumhurbaşkanı için Karacabey’lilerin ilgisi yoğun olurken, kırsal mahalleler dahil toplamda 52 otobüs kaldırıldı.
Bursa ve ilçelerinden binleri aşkın otobüsle katılan konuklar FSM Hastane meydanındaki mitingi ve İl Kadın Kongresi’nin yapıldığı Tofaş Spor Salonu’nu hınca hınç doldurdu.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun öncülüğünde Karacabey’den kırsal dahil 85 mahalleden toplamda 52 otobüsle tarihi bir katılım sağlandı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Karacabey’den çok güçlü bir şekilde karşıladıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, ilçe halkına ilgilerinden dolayı teşekkür etti. İşcan, “Dünya Lideri Cumhurbaşkanımızı Bursa’da görmek bizlere çok büyük onur verdi. Teşkilatlarımızın özverili ve kusursuz organizasyonu ile ilçemizde tarih yazarak, 52 otobüsle Cumhurbaşkanımızı karşıladık. Bu konuda Karacabey farkını ortaya koymuştur ve damgasını vurmuştur. Muhteşem bir atmosferle Karacabey’liler olarak Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Bizlere bu gururu yaşatan AK Parti İlçe Teşkilatı’ma ve ilçe halkıma teşekkürü bir borç bilirim. Karacabey’den büyük ses getirdik. İnanıyorum ki bu tarihi katılım 2019’daki yerel ve genel seçimlerde sandığa da yansıyacaktır” dedi.
Eşi Emine Erdoğan ile Bursa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadın Kolları Kongresi öncesinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı hastane alanında kendisini bekleyen onbinlere hitap etti. Erdoğan daha sonra yoğun katılım ve büyük coşku içinde İl Kadın Kongresi’ne katılarak AK Kadınlara seslendi.
Kongrede, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Bursa Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu da konuşma yaptı.
Öte yandan, Tofaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Karacabey AK Parti Kadın Kolları delegelerinin de oy kullandığı seçimde tek aday olan mevcut başkan Gülten Kapıcıoğlu 392 oyla yeniden AK Parti İl Kadın Kolları başkanı seçildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.