AK Kadınlar’dan Başhekim Balcı’ya ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Hamiyet Özenli başkanlığındaki Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları yönetimi, Devlet Hastanesi’nin yeni Başhekimi Arif Kadri Balcı’ya ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.
Sağlık Bakanlığı yeni teşkilat yapılanması çerçevesinde hastane başhekimi olarak göreve getirilen Uzman Doktor Arif Kadri Balcı ve yeni yönetimini tebrik eden Başkan Özenli, hükümetin sağlık sorunlarına büyük önem verdiğini belirterek, hastanenin son durumu hakkında bilgi aldı. Bir insanın sağlık hizmetlerinden yararlanmasının ‘hayat hakkı’ olduğunu söyleyen Özenli, “AK Parti döneminden önce hastanelerin durumu ortadaydı. Hastaneler kuyruklardan geçilmiyordu. Ancak hastanelerimiz şimdi hem fiziki hem de sağlık hizmetleri bakımından çok güzel işler yapıyor. 2015 yılında yapılan 32000 m2’lik açık alana inşa edilen ve 22000 m2’lik kapalı alana sahip olan yeni hastanemizle hasta ve yakınlarının modern ve rahat bir ortamda şifa bulmaları sağlandı. Hastanedeki eksikliklerin de en kısa sürede tamamlanmasıyla ilçe halkımıza çok daha kaliteli hizmetin verileceğine inanıyorum.” dedi.
Başhekim Uzman Doktor Arif Kadri Balcı’ya yeni görevinde başarı dileyen Özenli, “AK Parti olarak üzerimize düşen her konuda imkânlarımız da elverdiği sürece her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi ister, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.” İfadesini kullandı.
Başhekim Balcı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Özenli başkanlığında yenilen AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimine başarı diledi. AK Kadınlar’a şahsı, yönetimi ve tüm hastane personeli adına teşekkür eden Balcı, kadınların gücünün siyasette çok önemli olduğunu vurguladı. Hastane hakkında bilgi veren Başhekim Balcı, kısa bir zaman önce başladıkları görevlerinde öncelikle hastanede uzman doktor ve personel kadrosunu güçlendirmek için çalışacaklarını, bu sayede Karacabeyliler’e kesintisiz hizmet vermek adına cihaz ve makine eksikliklerinin de kısa zamanda giderilmesine çaba göstereceklerini belirtti.
Sağlık konusunda titiz çalıştıklarını, görevlerinin insana hizmet olduğunu söyleyen Balcı, “150 yatak kapasiteli hastanemizde 4 yataklı 1. Seviye Erişkin Yoğun Bakım ve 6 yataklı 2. Seviye Erişkin Yoğun Bakım olarak toplam 10 yataklı Genel Yoğun Bakım Ünitesi, 7 yataklı müşahede odasına sahip birinci seviye Acil Servis, 7 cihazlı Hemodiyaliz Ünitesi, 4 masa kapasiteli ameliyathane, doğumhane, sterilizasyon ünitesi, endoskopi ünitesi, 7 adet Diş Ünitesi bulunmaktadır. Hastanemizde, birim olarak da Radyoloji, Hastane Eczanesi, Hastane Kalite Birimi, Kan Transfüzyon Merkezi, Hemodiyaliz Birimi, Tıbbi Sosyal Hizmet, Evde Sağlık Hizmetleri, İnsan Kaynakları, Hasta Hakları, Biyokimya Laboratuvarı, Mikrobiyoloji Laboratuvarı ve Merkezi Sterilizasyon Ünitesi yer almaktadır.
Ayrıca hastanemizin 6. katında 20 yataklı Palyatif Bakım Merkezi’mizde, evlerde bakımı zor olan yaşlı ya da bakıma muhtaç hastalarımıza ücretsiz olarak hizmet vermekteyiz.” dedi.
AK Kadınlar, Başhekim Balcı’nın ardından hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.