AK Gençlik’ten Danışma Meclisi’ne Davet

AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, 23 Aralık Pazar günü saat 15.00’de Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapılacak.
‘Gençlik Kolları Tarafından Düzenlenecek İlk Danışma Meclisi’
Önceleri danışma meclislerinin yalnızca parti üst kademelerinin belirli dönemlerde gerçekleştirdiği etkinlikler olduğunu ve bu dönem ilk defa gençlik kollarının da dahil olduğunu ifade eden AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun, ‘’Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır.’’ sözü, genel başkanımızın ve partimizin gençlere verdiği önemin bir göstergesidir. Bu doğrultuda artık gençlik teşkilatları da danışma meclisleri yaparak kendi değerlendirmelerini yapmış olacak.’’ diye konuştu.
Danışma meclislerinin, teşkilatlar tarafından belirli dönemler de yapıldığını belirten Coşkun, “AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları da ilk Danışma Meclisi’ni 23 Aralık 2018 Pazar günü saat 15.00’de Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda icra etmiş olacak’’. dedi
‘Danışma meclisleri kaynaşma ortamı sunuyor’
Başkan Coşkun, Danışma Meclislerinin teşkilatlar açısından oldukça önemli olduğunu belirterek, bu toplantılara, İl ve ilçe Başkanı, Milletvekilleri, Belediye Başkanı, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, İlçe teşkilatımız, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları yanında Mahalle ve Köy temsilcileri olmak üzere, teşkilatların tüm kademelerinin katıldığını söyledi. Coşkun “Danışma meclislerimiz, teşkilat faaliyetlerinin teşkilat üyelerine ve halka anlatılmasını sağlamanın yanı sıra, teşkilat kademeleri arasındaki çalışma ve işbirliğini sağlamak, örnek çalışmaları duyurmak, sorunları tahlil etmek, yerel ve genel hizmetleri gözden geçirme fırsatı vermektedir. Ayrıca teşkilat üyeleri ve partimize gönül vermiş olanlar için bir kaynaşma ortamı sunmaktadır. Danışma meclisimize tüm Karacabey halkı davetlidir.’’dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.