Ahmet Efe, erkekliğe ilk adımı attı!

Karacabey’in seçkin ailelerinden Sütaş Fabrikası Süt Alım Ön İşleme Şefi ve Takım Lideri Fatih Tuman ile Derya Tuman’ın biricik oğulları Ahmet Efe erkekliğe ilk adımı atmanın onurunu yaşadı.
Geçtiğimiz Pazar günü Hüseyin Oruç Peker Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli sünnet cemiyetinde Tuman Ailesi’nin mutluluğu görülmeye değerdi.
Tören öncesi konukları tek tek kapıda karşılayan Derya ve Fatih çiftinin ise heyecanı gözlerinden okunuyordu. Davetlilerle yakından ilgilenen Tuman çifti, “Tüm dostlarımızı ve sevenlerimizi oğlumuzun bu mutlu gününde yanımızda görmekten kıvanç duyduk. Yüce Rabbimizden herkese bu gibi sevinç göz yaşı dökecek gurur dolu günler göstermesini, mürüvvetlerini görüp nesillerinin devamını dileriz” şeklinde konuştular.
Bütün ayrıntıların düşünüldüğü sünnet cemiyetinde, Ahmet Efe’nin Anneannesi ve Dedesi Ayşe&Mesut Vural ile Babaanne ve Dedesi Halime&Ahmet Tuman biricik torunlarının gurur gününe tanık olmanın sevinci içindeydi.
Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından gerçekleşen muhteşem semazen gösterileri davetlilere duygulu anlar yaşattı. Tuman Ailesi’nin mutluluğunu içtenlikle paylaşan konuklar, pilav ikramının ardından takı töreninde Ahmet Efe’yi kutlayarak, hediyelerini sundu. Sünnet cemiyetlerinde dostlarıyla bol bol anı fotoğrafı çektiren Tuman Ailesi, günü ölümsüzleştirdi.
MELTEM Ailesi olarak bizler de Ahmet Efe’yi kutlar, yaşamının her anında mutluluk ve başarı diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.