ADD Gençlik Kampı Karacabey’de

Atatürkçü Düşünce Derneği, yıllardır, yaz aylarında gençler için yaz kampları düzenliyor. Bu kampların en önemlisi Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yapılıyor. Bunun dışında, her yıl, 19 Mayıs’ta Samsun’da, 26 Ağustos’ta da Afyon Kocatepe’de gençlik kampları düzenleniyor. Bu yıl bu kamplara bir yenisi daha eklendi. ADD Karacabey Şubesince alt yapısı hazırlanan kamp 14-17 Ağustos tarihlerinde Karacabey’in sayfiye beldesi Yeniköy’de düzenlenecek.

Türkiye’nin değişik bölgelerindeki ADD şubelerinden seçilerek gönderilecek 18-22 yaş gurubundaki gençler, yeni arkadaşlıklar kuracak, bölgeyi tanıyacak, çalışma gurupları kendi aralarında sportif ve kültürel etkinlikler, yarışmalar, münazaralar düzenleyecek, kampın sonunda da yeni dostluklarla tekrar buluşmak üzere evlerine dönecekler.

ADD Genel Merkezinin koordinatörlüğünde ve denetiminde yapılacak kampın yükünü ADD Karacabey Şubesi gönüllü olarak üstleniyor. Çadır ve diğer malzemeler ADD Genel Merkezinden gönderildi. Kamp için başvurular şubeler üzerinden Genel Merkeze yapılıyor. Diğer hazırlıklar ise hızla tamamlanıyor.

Kamp süresince yapılacak eğitimler için ADD yöneticileri de kamp alanını ziyaret edecek. Son anda bir engel çıkmaması durumunda ADD Genel Başkanı Sn. Tansel Çölaşan da kampa gelerek gençlerle buluşacak ve Türkiye’nin güncel siyasal ortamı konusunda konferans verecek. ADD Genel Sekreteri Öner Tanık ise, ADD tarihi ve kimliği konusunu anlatacak. ADD Genel Sekreter Yardımcısı ve bu satırların yazarı Lütfü Kırayoğlu ise 1968’den günümüze gençlik hareketi konusunu anlatacak. ADD Genel Yönetim Kurulu üyesi ve Güney Marmara Bölge Sorumlusu Gürhan Akdoğan yapılacak gençlik forumunu yönetecek.

Kamp süresinde yöneticiler Atatürk’ün Nutuk kitabını dağıtacaklar.

Bu kamp sırasında Karacabeylilere düşen görev ise Karacabey’in güzelliklerini ülkenin dört tarafından gelen gençlere tanıtmak, ADD Karacabey Şube yöneticilerine yardımcı ve destek olmak.

Karacabey Yeniköy kampına gelecek gençlere başarılı ve eğlenceli bir kamp, kamp yöneticilerine de kolaylıklar diliyoruz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.