Adaylarımız

Adaylarımız
Bir Yerel gazetede, 29 mart 2009’da yapılacak mahalli seçimlerde Yüksel ASA’nın Gazi Mahallesi’nden muhtar adayı olacağını okudum. Bu haber beni çok, hem de pek çok mutlu etti. “Bende yönetimlerde bulunmak istiyorum, bir ilke imza atmak istiyorum” diyerek aday olmak, onurlu bir duruştur, özveridir, sorumluluk anlayışıdır.
Bu aileyi yakından tanırım.Yüksel ASA’nın eşi Muharrem can dostumdur. Sosyal yönü gelişmiş kibar, nazik, erdemli fazilet sahibidirler. Yardımseverdirler, düşkün insanlara yardımcı olmak, onlar için, öncelikli görevdir.
Yüksel muhtar olduğu takdirde, en büyük yardımcısı, Muharrem olacaktır.
Şuna inanıyorum, Gazi Mahallesi’nin çehresi değişecektir. Hükümet ve belediye ile olan sorunlar çözülecektir. Yüksel ayrıca inatçı bir kişiliğe sahiptir. Mahallesine, yapmak istediklerini muhakkak yapar. Hizmetlerini aksatmaz. Mahallesine büyük katkılar sağlar. Eğer mahallede belediye arsaları varsa, belediye ile birlikte, çocukların cıvıl, cıvıl oynadığı, anne ve büyükannelerin çocuklarını zevkle izlediği, çocuk parkları ve oyun sahaları yapar.
Benim naçizane tavsiyem, kendisi gibi özverili, iki bayanı da yanına ihtiyar heyeti olarak alsın.
Memuriyetten geldiği için, bilgisayar kullanmasını bilir. Mahallelerdeki insanları, bilgisayara adapte ederek, geleni ve gideni, kayıt altına alır. Mahallede huzuru sağlar.
Muhtarlık bürosu kurar ve muhtarla işi olanların koşuşturmalarına gerek kalmaz.
Şimdi, Gazi mahallesi, bayanlarına görev düşmektedir. Hemcinsini desteklemek. Beyleri başka adaya oy verelim deseler de, “Hayır mahallemizden aday olan, bu insana oy vereceğiz, onu mahallemize muhtar yapacağız, Karacabey de bir ilke imza atacağız” demeleri gerekir.
Özet olarak, tuttuğunu koparan Yüksel ASA’yı Gazi mahalleliler, muhakkak desteklemelidirler.
Yolun açık olsun Yüksel ASA. Başarıların bitimsiz olsun değerli kardeşim.
Yüreğinden dolayı seni kutluyor, desteğimizin her zaman yanında olduğunu bilmenizi istiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.