Ticaret Borsası’na DP’den ziyaret

Ticaret Borsası’na DP’den ziyaret
Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gülhan ve ilçe yöneticileri ile birlikte yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sıklaştırdı.
Önceki akşam Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Şaban Yalazı ve DP yöneticileri, kendilerini kabul eden Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hoşbaş, Meclis Başkanı Cemal Erdem ve tüm üyelere teşekkür etti.
Karacabey’e hizmet etmek istediğini vurgulayan Şaban Yalazı, ilçenin sıkıntılarını bildiğini ve çözüm paketlerinin hazır olduğunu belirtti.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hoşbaş, tüm siyasi partilere kapılarının açık olduğunu belirterek, “Karacabey söz konusu olduğunda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi. Hoşbaş ayrıca, Demokrat Parti’nin ziyaretinden mutlu olduklarını belirterek, adaylığını açıklayan Şaban Yalazı’ ya başarı diledi.
Ticaret Borsası Meclis Başkanı Cemal Erdem ise, Şaban Yalazı ve Demokrat Parti’nin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Karacabey halkının en doğru seçimi yapacağını vurgulayan Erdem, heyecanlı süreçte DP’li yöneticilere başarı diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.