Dengiz Ocakbaşı yoğun katılımla hizmete girdi

Karacabey’in tanınmış iş adamlarından Karacabey Belediyespor’un yöneticisi olan Fahrettin Dengiz’in işletmeciliğini yaptığı Dengiz Ocakbaşı ve Dürüm Evi yoğun katılım ve görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Karacabey’de damak tadının yeni adresi, lezzetli ızgara çeşitleriyle ön plana çıkan Dengiz Ocakbaşı ve Dürüm Evi önceki gün Abdullahpaşa Mahallesi Panayır Caddesi No:39/A’da faaliyete başladı.

İş, spor ve siyaset dünyasının yoğun ilgi gösterdiği açılışa; Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, Karacabey Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem’in yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. Tebrik çiçekleriyle adeta çiçek bahçesine dönen Dengiz Ocakbaşı ve Dürüm Evi’nin açılış kurdelası okunan duaların ardından alkışlarla kesildi.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, işletmenin Karacabey’e hayırlı olmasını dilerken, bu tür işletmelerin açılışından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Karacabey’in sevilen işadamı Fahrettin Dengiz, kendisini yalnız bırakmayarak açılışını onurlandıran ve çiçek gönderen herkese teşekkür etti. Yeşilçam Sanatçılarının fotoğraflarıyla dekora edilmiş duvarlarıyla, geniş, ferah ortamı, özenle hazırlanmış dizaynı ve zengin çeşit menüsüyle büyük beğeni toplayan işletmenin sahibi Fahrettin Dengiz, tüm ilçe halkını Dengiz Ocakbaşı ve Dürüm Evi’ne davet etti.

Damak tadına düşkün Karacabeyliler’in vazgeçilmezleri arasında olacaklarını iddia eden Dengiz, “Karacabey’e böylesine güzel bir işletme kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Misafirlerimize hizmette kusur etmeden, yedikleri lezzetin damaklarından uzun süre çıkmamasını sağlayacak şekilde ağırlayacağız. Kaliteden asla ödün vermeyeceğiz. Dengiz Ocakbaşı’nda müşterilerimize kuzu kaburga, kuzu pirzola, kuzu şiş, beyti kebap, ciğer ve böbrek şiş, adana ve urfa kebap ve tavuk çeşitleri ile hizmete hazırız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.