Onlar erdi muradına…

Karacabey’in tanınmış ailelerinden olan Nazan – Mücahit Gündoğdu’nun Ziraat Odası’nda Bilgi İşlem Görevlisi kızları İldem Gündoğdu ile ilçenin sevilen simalarından Sevcan – Mesut Tunçkol çiftinin Ticaret Borsası İstatistik Memuru olarak çalışan oğulları Yalçın Tunçkol, muhteşem bir düğünle yaşamlarını birleştirdi.
Taha Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli törende ömür boyu beraberlik sözü vererek mutlu bir yaşama “Evet” diyen İldem ile Yalçın çiftini bu özel günlerinde dost, akraba ve çok sayıdaki davetli yalnız bırakmadı.
Birbirlerine çok yakıştıkları gözlenen ve birlikteliklerini nikâhla taçlandıran genç çift, konuklarla birlikte canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar coşarak, keyifli dakikalar yaşadı. Genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, unutulmaz bir gece yaşarken, kendilerine huzur ve sağlık diledi.
Sonsuz mutluluğa imza atarak, sevgilerini geleceğe taşıyan İldem ile Yalçın, bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.
Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan İldem ve Yalçın Tunçkol çiftini biz de Meltem Ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.