Kumsalda rüya gibi bir düğün!

Karacabey’in seçkin kuaförlerinden Altın Saç Tasarım Salonu’nun sahibi Sebile Altın ile Yıldırım Holding A.Ş.’de Gıda Teknikeri Turgut Demir rüya gibi bir düğünle kumsalda dünya evine girdi. Rahmiye&Habib Altın’ın biricik kızları Sebile ile Güllü&Mazlum Demir’in oğulları Turgut deniz kenarında kıydıkları nikah ile unutulmaz anlara şahitlik etti.
Sebile ve Turgut çifti Yeniköy’de deniz-kum-gökyüzü üçlüsü arasında yapılan dillere destan bir düğün merasimiyle kumsalda “Evet” diyerek yaşamlarını birleştirdi. Seçkin davetlilerin katıldığı törende uzun süre hafızalardan silinmeyecek eşsiz güzellikte hazırlanmış kumsal düğününe imza atan Sebile ve Turgut çifti kum üstünde ilk dansını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi. Birlikteliklerini nikâhla taçlandıran genç çift, konuklarla birlikte müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar coşarak, keyifli dakikalar yaşadı. Klasik düğün konseptlerinden yanısıra farklı ve kusursuz hazırlanmış bir törenle mutluluklarını taçlandıran çiftin kumsaldaki düğünü adeta davetlileri büyüledi.
Çok sayıda konuğun gönüllerince eğlendiği düğün töreni muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Altın ve Demir ailelerini, bu mutlu günlerinde dostları ve akrabaları yalnız bırakmazken, genç çiftle birlikte bu anlamlı ve özel günün tadını doyasıya çıkardılar. Birbirlerine beraberlik sözü vererek mutlu bir yaşama “Evet” diyen genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, unutulmaz bir gece yaşarken, kendilerine ömür boyu huzur ve sağlık diledi. Doyumsuz bir gece geçirerek, ömür boyu sürecek olan sevgilerini geleceğe taşıyan Sebile ve Turgut çifti, bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti. Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Sebile ve Turgut Demir çiftini biz de Meltem Ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.