CHP’de Tuğ dönemi!

Ayfer Çiftçi’nin istifa etmesiyle boşalan CHP İlçe Başkanlığı’na DSİ’den emekli Süleyman Tuğ atandı. Zaman yitirilmeden yapılan atamanın dün gerçekleştirildiği belirtildi.
Süleyman Tuğ’un başkanlığındaki yönetim kuruluna ise Necati Mendeş, Leman Küçük, Latif Ünal, Binnur Uslu, Abdi Ezer, Filiz Çolak, Adem Fıçıcı, Ayben Demiralay, Sezayi Aksak, Hamza Tutal, Ümit Vural, Samet Renk, Tuncay Düzen, Hasan Avcı getirildi.
Çiçeği burnundaki CHP’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tuğ, “Öncelikle partimize verdikleri hizmetlerden dolayı bir önceki başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da birlikte olacağız ve omuz omuza görev yapacağız.
Ülkemizin içinden geçtiği en kırılgan virajdayız. Bu yerel seçimler, demokrasinin, laikliğin, kısaca Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in belki de son kez oylanmasıdır. Bu nedenle bütünlüğümüz, olmazsa olmazımız olmalıdır. Kucaklaşacağız ve gece gündüz demeden Millet İttifakı gereği adayımız Ayhan Tayfur’la Belediye’ye güç birliğinin bayrağını dikeceğiz.
Ekonomik kıskaç altındaki halkımız bu kez değişime çok sıcak bakıyor. El ele vererek bütünlük içinde olursak, halkın belediyesini halka kazandırmamızı kimse engelleyemez. Ayhan Tayfur’la belediye seçimlerini kazanacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.