Oruç, Ziraat Odası’na talip!

Karacabey Ziraat Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Fatih Oruç, Ziraat Odası’nın çiftçilere yeterli hizmet ve desteği ulaştırmadığını iddia etti.
Düzenlediği basın toplantısında, Ziraat Odası Başkanlığına aday olduğunu duyuran Fatih Oruç, ilk olarak kendisini tanıttı. 1979 Karacabey doğumlu ve geçimini çiftçilikle sağlayan biri olduğunu söyleyen Oruç, evli ve iki çocuk babası olduğunu belirtti.
Yapmış olduğu görüşmeler doğrultusunda mensubu bulunduğu Ziraat Odası’nın, çiftçilere yeterli hizmeti ve desteği ulaştırmadığını iddia eden Fatih Oruç, “Karacabey’deki çiftçilerimizin ve seçilmiş olan delege arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda, Karacabey’in çiftçilerine daha iyi hizmet verebilmek için Ziraat Odası yönetimine talip olduğumu sizler vasıtasıyla duyurmak isterim.
Bizler bu göreve geldiğimizde Ziraat Odası Başkanlığını siyaset basamağı olarak kullanmayacağız. Bizler çiftçilerimizin, dolayısıyla hepimizin sorunlarının masa başında çözülemeyeceği, direkt olarak sahada ziraat ekibimizle çözümler üretilebileceği düşüncesindeyiz” şeklinde konuştu.
Öte yandan, daha önce ilçe kamuoyunda isimleri Ziraat Odası Başkanlığı için anılan Ova Hamidiye Mahalle Delegesi Cemal Erdem, Harmanlı Mahalle Delegesi Mehmet İzbak ve Bakırköy Mahalle Delegesi Cengiz Kula’nın da Fatih Oruç’un yanında yer aldıkları görüldü. Dünkü toplantıda ayrıca, ilçenin tanınmış çiftçi delegelerinin de Oruç’a destek için geldikleri görüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.