Sinan Çiftçi, neden kaçıyor?

*Sosyal medya ve yandaş medya, “CHP’nin Tosuncuğu, işadamlarını dolandırdı” diyerek on gündür kıyametleri koparırken, Sinan Çiftçi’nin söz konusu bu iddialara inandırıcı bir cevap verememesi, kafalardaki soru işaretlerini yoğunlaştırdı.
*Sinan Çiftçi’nin Annesi, CHP İlçe Başkanı Ayfer Çiftçi, Oğlunun yüksek lisans yapmak için İngiltere’ye gittiğini söylüyor. Ancak, Sinan Çiftçi’nin henüz okulunu bitirmediği biliniyor.
*Ankara Atılım Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi olan Sinan Çiftçi’nin, bomba gibi patlayan olaylar karşısında kayıplara karışması ve Annesi üzerinden göndermeler yapması, “Çok ilginç. Sinan Çiftçi CHP’yi kalkan yapıyor. CHP buna nasıl göz yumuyor? Bildiğimiz Sinan Çiftçi, normal koşullarda suskun kalmazdı, anında sahne alırdı. Bunda bir bit yeniği olabilir. Haberler doğru galiba” şeklinde yorumlara neden oldu.

Karacabey CHP İlçe Başkanı Ayfer Çiftçi’nin oğlu Sinan Çiftçi’nin, sosyal ve yandaş medyada yer alan, “İhale bağlarım. Belediye Başkanı adayı yaparım. Mahpus damlarından kurtarırım” sözleri vererek tokatçılık yaptığı haberleri gündemden düşmüyor.
Sosyal medyada ve yandaş medyada tavan yapan Sinan Çiftçi ile ilgili dolandırıcılık haberleri, Bursa’da ve Karacabey’de on gündür gündemin ilk sırasındaki yerini koruyor.
Halk TV’de, “Genç Gündem” adıyla program yapan ve yoğun şikâyetler üzerine bu kurumdan uzaklaştırılan 24 yaşındaki, Ankara Atılım Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi Sinan Çiftçi’nin bir çok işadamıyla birlikte, kız arkadaşının babasını da dolandırdığı ileri sürüldü.
Sosyal ve yandaş medyadaki haberlere göre, özellikle CHP’li Belediyelerden “İhale bağlarım. İsteyeni Belediye Başkanı Adayı yaparım. Dileyeni mahpus damından kurtarırım” sözleri vererek birçok iş adamını tokatladığı ileri sürülen Sinan Çiftçi’nin ortadan kaybolması kafaları iyice karıştırdı.
Yandaş medyada ve sosyal medyada bu konuyla ilgili kıyametler koparılırken, Sinan Çiftçi’nin gizlendiği yerden çıkarak inandırıcı bir açıklama yapmaması bir hayli düşündürücüdür.
CHP Karacabey İlçe Başkanı ve Sinan Çiftçi’nin Annesi Ayfer Çiftçi, oğluna siyasi rakiplerinin çamur attığını söylüyor.
Ayfer Çiftçi’nin yakınlarına: “Oğlum, Belediye Başkanı olmak istediği için kimse çekemiyor, kıskanıyorlar, iftira atıyorlar. Oğlum şu anda İngiltere’de Yüksek Lisans yapıyor” dediği öğrenildi.
Ayfer Çiftçi, her ne kadar oğlunun İngiltere’ye Yüksek Lisans yapmaya gittiğini söylese de, pek de inandırıcı bulunmuyor. Çünkü Sinan Çiftçi’nin henüz okulunu bitirmediği biliniyor.
Sosyal medya ve yandaş medya on gündür, “CHP’nin Tosuncuğu, işadamlarını dolandırdı” haberleriyle çalkalanırken, CHP’yi kalkan yapmaya çalışan Sinan Çiftçi’nin sessizliği dikkat çekiyor. Sinan Çiftçi ortaya çıkamasa da, gizlendiği yerden CHP’yi kalkan gibi kullanıyor.
Karacabey Adliyesi’nde, dolandırıcılıkla ilgili davalar patlamaya başlarken, Sinan Çiftçi’nin, gerçekleri saptırarak, habercilere tehditler savurması ve hakaretler yağdırması şaşırtıcı bulunuyor.
İl Başkanlığı’nın ise Karacabey Adliyesi’nde açılan davaları hala görmezden gelmesi ve CHP’yi çiftlik gibi kullanan Sinan Çiftçi’ye göz yummaya çalışması eleştiriliyor.
Her taşın altından çıkmasıyla tanınan Sinan Çiftçi’nin, bomba gibi patlayan dolandırıcılık haberleri karşısında suskun kalması, “Gelişmeler normal değil. Kurultay delegesi olmuş birisi bunları nasıl yapar? CHP bunlara nasıl izin veriyor? Bildiğimiz Sinan Çiftçi, normal koşullarda suskun kalmaz. Anında ortaya çıkar. Bunda bir bit yeniği var. Haberler doğru olabilir” şeklindeki yorumları da beraberinde getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.