Karacabey’in spordaki başarıları sürüyor

*’Sportif kent’ hedefi doğrultusunda, spora ve sporcuya yönelik yatırımların artarak devam ettiği Karacabey’de, bu alanda yapılan çalışmalar verimli geri dönüşler sağlamaya devam ediyor.
*Nilüfer Hasanağa Köyler Ligi Futbol Turnuvası’ndaki şampiyonluklarının ardından Yenikaraağaç Gençlik Spor Derneği (Yenider) Yönetim Kurulu Üyeleri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

‘Sportif kent’ hedefi doğrultusunda, spora ve sporcuya yönelik yatırımların artarak devam ettiği Karacabey’de, bu alanda yapılan çalışmalar verimli geri dönüşler sağlamaya devam ediyor.
Nilüfer Hasanağa Köyler Ligi Futbol Turnuvası’ndaki şampiyonluklarının ardından Yenikaraağaç Gençlik Spor Derneği (Yenider) Yönetim Kurulu Üyeleri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.
Yenider Başkanı Türker Duran ile Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Tetik ve Halil Kaya gerçekleştirdikleri ziyarette ilçede düzenlenen sportif faaliyetlerin ve bunların desteklenmesinin önemine vurgu yaparak belediye başkanı Ali Özkan’a teşekkürlerini iletti.
Başkan Özkan da, Nilüfer’de gerçekleşen bir futbol turnuvasında iki Karacabey takımının final oynamasından duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında Yenikaraağaç ve Subaşı Mahallesi sporcularını tebrik etti. Şampiyon takımın kupasını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Başkan Özkan birlikte verdiler.
Destek vermeye devam edeceğiz
Karacabey’in her anlamda gelişmesi adına çalışmalar yaptıklarını belirten Özkan, bu doğrultuda spor faaliyetlerine de önem verdiklerini kaydetti.
Bu konuda da birçok çalışma gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak spora destek vermeye devam edeceğiz.
Bu alanda başarılarımız artarak devam ediyor. İlçemizin adını sportif kent haline getireceğiz. Spora ve sporcuya desteklerimiz sürecek” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.