Karacabey Romeron’un açılışına davetlisiniz!

Karacabey Romeron yeni mağazasının kapılarını bugün Karacabey halkının hizmetine açacak.
Runguçpaşa Mah. Hasan Yurt Sok. (Cotton Karşısı) adresinde, 22 Nisan 2016 (Bugün), Saat 14.30’da açılışı gerçekleştirilecek olan Karacabey Romeron’un İşletme Sahibi Fatih Erdem kendisine ve bulunduğu ortama özen gösteren kadınları ve erkekleri Romeron kokularıyla buluşturacak.
Karacabey halkına Romeron işyeriyle merhaba diyen, İşletme sahibi Fatih Erdem açılışa tüm Karacabeylileri davet ederek, “Bol ve zengin çeşidimizle Karacabey halkına hizmet verecek olmanın memnuniyeti içindeyiz” dedi.
Erdem, Romeron Parfümeri olarak faaliyet gösterdiklerini ve açtıkları işyeri ile kaliteli ve sağlıklı ürünleri uygun fiyatla Karacabey halkına sunmayı amaçladıklarını dile getirdi. Bay-Bayan parfümleriyle birlikte ortam ve oto kokularının da bulunduğunu belirten, Romeron’un Karacabey Bayisi Erdem, Runguçpaşa Mah. Hasan Yurt Sok. (Cotton Karşısı) adresinde Karacabey halkına güvenilir bir şekilde hizmet vereceklerini duyurdu.
Erdem, “Bu mutlu günümüzde bugün işyerimizin açılışına katılacak olan misafirlerimize şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Meltem Ailesi olarak Karacabey Romeron işyeri sahibi Fatih Erdem’e hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, bol kazançlar diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.