Öner’in başarısı ödüllendirildi

Öner’in başarısı ödüllendirildi
Bursa Atletizm İl Temsilciliği’nin organize ettiği Atletizm İl Birinciliği yarışmasında Bursa 3.’sü olan Murat Öner’in başarısı ödüllendirildi.
Ömer Matlı İlköğretim Okulu 5-B sınıfı öğrencisi Murat Öner, Bursa Atletizm İl Birinciliği’nde 3. olarak Ankara’daki Türkiye Şampiyonası’na katılmayı hak kazandı.
Öner’in bu başarısı dikkatlerden kaçmayarak ödüllendirildi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde yapılan törende Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan tarafından “Başarı Belgesi”yle ödüllendirilen Öner’e, hayırseverler Serkan Tarlı ve Ercüment Özgül’de çeşitli hediyeler armağan etti. Törende Öner’in Beden Eğitimi öğretmenleri ve antrenörleri Barış Selmanpakoğlu ile Caner Başaran’da “Başarı Belgeleri”ni Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar’ın elinden aldı.
Törende kısa bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, öğrencilerin ödüllendirilerek teşvik edilmesinin başarının bir diğer sırrı olduğunu belitti. Turhan, hayırseverler Tarlı ve Özgül’e teşekkürlerini iletti.
Ömer Matlı İlköğretim Okulu Müdürü Erol Parik’te, Tarlı ve Özgül’ün bu davranışından dolayı takdirle karşılayarak, teşekkürlerini iletti.
Murat Öner, Ankara’daki Türkiye Şampiyonası’nda derece girerse Milli Takım’a seçilme şansını yakalayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.