Gençlik ve Spor Müdürlüğü atakta

Gençlik ve Spor Müdürlüğü atakta
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Şaban Bayraktar’ın atanmasıyla birlikte büyük bir değişim içine girdi.
Bayraktar’ın göreve gelmesiyle kabuk değiştirmeye başlayan Gençlik ve Spor Müdürlüğü, sosyal sportif faaliyetlerde atağa kalkarken, tesislerde ki büyük değişim de dikkat çekiyor.
994 yılında yapılan Atatürk Kapalı Spor Salonu’nu, halka ve okulların kullanıma her saat açık olduğunu duyuran Bayraktar, her yaşta vatandaşın spor yapabilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Bayraktar, tesislerde yenilik yaparak, ilçeye yakışır hale getireceklerinin altını çizdi.
Bayraktar, “Tesislerimiz herkese açık. Spor yapmak isteyen vatandaşlar günün her saatinde bize başvurabilir. Kapalı spor salonunda ısınma ve sıcak su sorunu kalmadı. Bir dizi düzenlemeyle her türlü spor aktivitesine ev sahipliği yapabilecek kapasitedeyiz. Bunun örneğini de Yıldız Kızlar Voleybol İl Şampiyonası çeyrek final karşılaşmalarının tesislerimizde oynanmasıyla gösterdik. “Herkes İçin Her Yaşta Spor” sloganıyla başlatılan Fut-Sal Turnuvası’na (Salon Futbolu) ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. Turnuvaya katılacak kurumlar kayıtlara başladı” diye konuştu.
M. Fehmi Gerçekler Stadyumu’nun da elden geçirildiğini vurgulayan Bayraktar, stadı modernize etmek için yeni projeler hazırladıklarını belirtti. Bayraktar, “Kendi imkanlarımızla stadı elden geçiriyoruz. Karacabeyspor ve diğer kulüplerimiz maçlarını burada oynuyor. Futbolcu kardeşlerimize ve konuklarımıza daha iyi hizmet vermek için, sıcak su ve ısınma sıkıntısını giderdik. Yedek oyuncular ve teknik ekibin yer aldığı kulübeler elden geçirilerek daha sağlıklı bir hale getirildi. Şeref Tribünü’nü yenileyerek sandalyelerini elden geçirdik. Ancak stadın daha modern bir hale gelmesi için desteğe ihtiyacımız var” dedi.
Bayraktar, İl Genel Meclisi Spor Komisyonu Başkanı Adem Surguç’un çabalarıyla ödenek ayrıldığını belirterek, ileriki dönemlerde tesisleri daha modern hale getireceklerini ifade etti. Bayraktar, yeni projeleriyle ilgili de şunları söyledi: “Futbol sahasının etrafını kiremit irmiğiyle kaplayarak, atletizme olan ilgiyi arttırmayı hedefliyoruz. İlçemizde ki okullarımız spor kulüpleri kurarak tatlı bir rekabet içine girmelidir. Böylece çocuklarımıza yetenekleri doğrultusunda spor yapma imkanı kazandırılmış olur. En önemlisi “Gençlik Merkezi” kurulmalı. Gençlerimiz boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmeli” dedi.
Bayraktar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Osmangazi Gençlik Merkezi’nin yarıyıl tatilinde faaliyetine başladığını duyurdu.
Bayraktar, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler çerçevesindeki etkinliklerle ilgili Osmangazi Gençlik Merkezi’nde kayıtların başladığını bildirdi. Bayraktar, Türk halk müziği, Türk sanat Müziği, halk oyunları, bağlama, gitar, nefesli çalgılar, tiyatro, satranç, fotoğrafçılık, edebiyat, futbol, voleybol ve tenis gibi faaliyetlere katılmak isteyen gençlerin ücretsiz kayıt yaptırabileceğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.