“AKP başka hesap peşinde”

Karacabey Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı İsmail Yavaş, ülkedeki gelir düzeyinin düşüklüğüne ve bunun açtığı bazı sosyolojik vakalara değindi.
Vatandaşların asgari ücretle geçinemediğine vurgu yapan İsmail Yavaş, “Vatandaşlarımız asgari ücretle geçinemiyor. Geçimini sağlayamayan gençler evlenemiyor. Sonra 30 yaşında ailesinin zoruyla evlenmeye kalkıyorlar. Bazı evli gençler de ekonomik kaynaklı sorunlardan dolayı boşanıyor. İstatistiklere göre boşanmaların yüzde 53’ü evliliğin ilk yılında yaşanıyor. Ahlak ve maneviyattan yoksun olan gençler bir de ekonomik sıkıntı ile karşılaşınca depresyona giriyor” dedi.
İsmail Yavaş, “İktidar çılgın projeler ile sürekli algı yönetimini değiştirmeye çalışıyor. Dev projeler nedense hep İstanbul için planlanıyor. Niçin Kars’a, Ardahan’a, Hatay’a yapılacak çılgın projeler göremiyoruz. Çünkü hesap başka. Orası zaten bırakılacak gözüyle bakılıyor. Bu hesapları Saadet gençliği bozacaktır” diye konuştu.
SP Gençlik Kolları Başkanı İsmail Yavaş, “Tarihte Müslümanların bu kadar çok zulüm gördüğü bir dönem olmamıştır. Mescidi Aksa’ya İsrail askeri postalıyla giriyor. Müslümanların kitaplarını yağmalıyor. Müslümanları ilk kıblesine almıyor ama kimseden ses çıkmıyor. Bunun sebebi İslam birliğinin kurulamamış olmasıdır. Biz İslam birliği dediğimizde ‘Bırakın bu ütopyaları’ diyorlar. ‘Bunu kuracak devlet mi kaldı’ diyorlar. Biz D-8’i Osmanlı’nın yıkıldığı sarayda kurduk. Hem de Mısır, İran, Bangladeş ile. D-8’i Süleyman Demirel’e kabul ettirmiş bir siyasi hareket olarak diyoruz ki, Allah’ın izni ile İslam birliğini kuracağız. Saadet nizamını inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.