Eğitim-Sen ve Özel Grup’tan panel

Eğitim-Sen ve Özel Grup’tan panel
Karacabey Eğitim-Sen Şubesi ve Özel Grup Dershaneleri “Niçin Eğitim? Nasıl Eğitim? Nasıl Öğretim?” konulu panel düzenliyor.
25 Kasım 2007 Pazar günü Gençlik Parkı (Belediye Parkı) içindeki Rüya Çay Bahçesi’nde saat:19:30’da düzenlenecek panele Sebahattin SONER (Eğitimci-Yazar), Karacabey Eğitim-Sen Temsilcisi Salih TUNÇ, İsmail Hakkı ÖZSARI (Eğitimci-Yazar), Karacabey Özel Grup Dershaneleri Edebiyat Öğretmeni Hüseyin TAŞÇATAN, Karacabey Özel Grup Dershaneleri Kurucularından Ali Rıza ÇAKIR, Karacabey Öğrenci Meclisi Başkanı Sinan ÇİFTÇİ ve Önder EREN konuşmacı olarak katılacak.
Öğretmenlerin ekonomik, demokratik ve sosyal sorunlarının yanı sıra eğitimdeki sorunlar masaya yatırılacak. Panelde konuşmacılar çözüm önerilerini; eğitimde öğretmenin yeri, okullardaki eğitim anlayışı ve unutulamayan öğretmenlerden örneklemeler yaparak anlatacak.
Ayrıca, Öğrenci Meclis Başkanı öğrencilerin sorunlarını ve beklentilerini bu panelde dinleyicilere aktaracak. Halka açık yapılacak panel, konukların soruları ve konuşmalarıyla devam edecek. Panel sonrası, müzik ve eğlenceyle gece devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.