Belediye’den basın emekçilerine büyük onur!

Karacabey Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “1. Medya Ödülleri Gecesi” önceki akşam gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Parkı'nda bulunan Ahmet Bingöl Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen gecede radyo ve gazete dalında ilçeye hizmet veren basın emekçileri ödüllendirildi.

Geleneksel hale getirilmesi planlanan gecede ilk olarak Karacabey'in en köklü basın kuruluşu olan Meltem Gazetesi onurlandırıldı. Daha sonra ise ilçede yayım yapan Yörem, Haber ve Takip Gazeteleri ile haberleri internet aracılığı ile tüm dünyaya duyuran haber siteleri de ödüllendirildi.

Diğer taraftan gece gündüz demeden, zor koşullarda halkın haber ihtiyacını karşılayan basın emekçileri Halil İbrahim Tunalı, Nevzat Çakır, Alper Tunalı, Ayhan Fidan, Yasin Keskin, Hasan Duman ve Emine Atbakan ile grafik tasarım dalında ise Yörem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ertuğrul Seçkin ile Orkan Matbaası Sahibi Orkan Sülünoğlu plaketle onurlandırıldı.

Gecede ayrıca söz ve müziği kendilerine ait olan bir Karacabey türküsü besteleyen İbrahim Hakkı Kesat ile Kadir Garip'e de plaket verildi.

Gazetelerin köşe yazarlarının da yer aldığı yemekli düzenlenen gece Belediye Basın Danışmanı Alper Tüydeş öncülüğünde gerçekleşirken, programa Belediye Başkanı Ergün Koç ve Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören'in yanı sıra daire amirleri de katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.