Alkışlar 3/B sınıfı annelerine!

Karacabey Cumhuriyet İlk/Orta Okulu 3/B sınıfı anneleri bir ilki gerçekleştirdi. Genelde çocuklar etkinlikleriyle büyüklerine, velilerine oyunlar sergilerken, bu kez anneler kendini sahneye attı. Çocuklar seyirci koltuğunda annelerini izledi.
    Anneler Günü dolayısıyla böyle bir karar aldıklarını belirten 3/B sınıfı anneleri, unutulmaz bir geceye imza attı.
    3/B sınıfı annesi Nuray Oduncu önderliğinde gerçekleşen etkinlikte sınıf annelerini Furkan Unutur çalıştırdı. Yaklaşık 3 ay süren provaların ardından önceki gün Ticaret Borsası Salonunda gerçekleşen oyunda anneler, çocuklarına muhteşem bir performans ile tiyatro oyunu sundu.
    Amatör oyuncular profosyonel anneler sloganıyla yola çıktıklarını belirten sınıf annesi Nuray Oduncu, yüreklerini ortaya koyarak bir çok annenin ilk kez sahneye çıktığını belirtti. Oduncu, "Böylece o minik yürekler için büyük bir cesaret örneği gösterdik. Destek veren tüm katılımcılarımıza ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
    Gecenin sonunda Cumhuriyet İlk/Orta Okulu Müdürü Rafet Yılmaz, tiyatrocu annelere ve sınıf öğretmenlerine tek tek teşekküretti.
    Tiyatroda sahne alan anneler; Nuray Oduncu,Gizem Gökalp, Nagehan Acar. Yeliz Yıldız, Aliye Uğur, Nagehan Kara, Sibel Akgüney, Mine Yapa, Nagehan Mutlu, Meryem Nazlı, Dilek Yakış, Eda Çelebi, Dilek Tatar, İnci Dönmez, Sema Tarlı, Hülya Bıldırcın, Sevcan Ökmen, Canan Öztürk, Nilüfer Çağlar, Ebru Altıntaş ile Fetiye Vural gösterdikleri performansla uzun süre ayakta alkışlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.