İ.M.K.B.’den Başkan Koç’a teşekkür

Okul Müdürü Vedat Kırbaş ve Müdür Yardımcısı Mustafa Dalkılıç’ın gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Ergün Koç, eğitime verdikleri desteğin yapılan güzel çalışmalar olarak geri dönmesinden dolayı oldukça memnun olduklarını belirtti. Koç, ülkemizde gençliğin çağdaş, eğitimli, donanımlı, vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetişmesi için gençlere olan desteklerinin bundan sonra da devan edeceğini söyledi.

Koç’tan “Biyolojik Gölet” sürprizi

Ziyaretin ardından Başkan Koç, misafirlere sürpriz yaparak Belediye tarafından Boğaz yolundaki boş araziye yapılacak olan 30 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük “Biyolojik Gölet” projesinin çalışmalarını yerinde izlettirdi.

Her detayın düşünüldüğü ve büyük bir titizlikle yürütülen proje hakkında bilgiler veren Koç, çalışmalarda sona geldiklerini önümüzdeki günlerde ihalesini gerçekleştireceklerini kaydetti. Koç, yapılacak olan projenin Karacabey’e vizyon katacağını, bu hizmetle ilçe halkının yapılacak olan doğal gölet ve yeşil alan sayesinde daha rahat ve huzurlu bir ortama da kavuşacağını belirtti.

Son aşamaya gelen projenin şu anda Türkiye’nin en büyük “Biyolojik Gölet’i olduğunu yineleyen Başkan Koç, İstanbul’da Türkiye’nin en büyük inşaat firmaları tarafından reklamları yapılan projelerdeki (Lagün, Boshpours Ciyt gibi) göletlerinden neredeyse üç kat daha büyük olduğunu söyledi.

Koç ayrıca, kamu kaynağıyla yapılan projeler içerisinde de şu anda en büyük biyolojik göletin Gaziantep’te bulunduğunu, onun da yaklaşık 8 bin metrekare olduğunu belirterek, Karacabey’e yapılacak olan bu doğal sit alanı projesinin büyüklüğünü de gözler önüne sermiş oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.