Tacizciler iyice azıttı

Antik Park ve Öğretmenevi bahçesine şehir eşkıyaları dadandı!
Tacizciler iyice azıttı
Karacabey Öğretmenevi bahçesindeki tel örgülerin kaldırılmasından sonra şehir eşkıyaları tarihi eserlere zarar vererek, parktaki vatandaşları taciz etmeye başladı.
Öğretmenevi bahçesi ve Antik Park’taki tel örgüler kaldırılarak yarım metrelik demir çitlerle çevrilmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Günün yorgunluğunu atmak isteyen vatandaşlar Belediye’nin yeni uygulamasının yersiz olduğunu ve bu uygulamadan vazgeçilmesini istedi. Bahçenin tel örgülerle daha güvenli olduğunu savunan vatandaşlar kimseye danışılmadan yapılan yeni çitlerin magandalara davetiye çıkardığını dile getirdi.
Vatandaşlar, “ Öğretmenevi bahçesindeki tel örgüler kaldırıldıktan sonra magandaların tacizine maruz kalmaya başladık. Akşamları bu şahıslar bahçe içindeki aydınlatma şalterlerini kapatarak huzurumuzu bozuyor. Belediye’nin yeni uygulamadan vazgeçmesini veya çitlerin yükseltilerek parktaki huzurun yeniden sağlanmasını istiyoruz. Park içindeki tarihi eserlerde tehdit altında. Kendini bilmezler özellikle geceleri buraya musallat olmaya başladı. Gizli saklı köşelerde alkol sefası yapıyorlar. Bunların buradaki tarihi eserlere zarar vermeyeceğini kim garanti altına alabilir? Bu eserler çalınsa suçlusu kim olacak” dedi.
Belediye’nin parkın çehresini değiştirme adına yaptığı uygulamadan sonra magandalar parktaki tarihi eserlere ilk zararı verdi. Tel örgülerin kaldırılmasını fırsat bilen şehir eşkıyaları Roma dönemine ait olduğu sanılan mermer bir blok taşın üstünü boyalarla karaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.