3. Lig’e devam!

Temsilcimiz Karacabey Birlikspor Cumartesi günü oynadığı kritik maç sonrası 3. Lig’e devam etmeyi başarabildi.
1. Grup’taki Karacabey Birlikspor, sahasında Ankara Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Son haftaya düşme hattında giren Birlikspor, en yakın rakipleri Beylerbeyi ve Tekirdağspor’un da yenilmesi sonrası ligde kalabildi.
M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Ali Serin’in 53. dakika da gelen golüyle 1-0 kazanan Karacabey Birlikspor, sahasında galip gelmeyi bildi. Karacabey Birlikspor, sahadan 3 puanla ayrılırken, rakiplerinin puan kaybetmesiyle 3. Lig’de kaldı.
Son haftalardaki müthiş çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken Beylerbeyi, son maçında Altay’a deplasmanda 6-1 kaybederek 3. Lig’e veda etti. Bayburt deplasmanına giden Tekirdağspor da mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçlar sonrası Kartalspor ve Beylerbeyi ile birlikte Kütahyaspor ve Manavgatspor’un da 3. Lig macerası son buldu.
Birlikspor’lu futbolcular maç sonrasında büyük mutluluk yaşadı. Heyecanlı bekleyişin, sevince dönüşmesiyle, staddaki yöneticiler ve taraftar da coşkusuyla yeri, göğü inletti.

Bertan: Destek veren herkese teşekkür
Birlikspor Basın Sözcüsü Murad Bertan, 3. Lig’deki ilk sezonda tecrübesizlik yaşadıklarını ancak ligde kalmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Sezon boyunca çoğu maçlarda şansız skorlar aldıklarına da dikkat çeken Bertan, önümüzdeki günlerde yapılacak kongrenin ardından gelecek sezon Karacabeyliler’in çok daha iyi bir Birlikspor izleyeceklerini vurguladı. Bertan, “Tüm sezon boyunca bizlere destek veren başta Onursal Başkanımız Ali Özkan ve muhteşem taraftarımıza, özverili çalışmalarından dolayı Kulüp Başkanımız Uğur Koçak’a, yönetim kurulu arkadaşlarıma, teknik heyetimize, malzemecimize, masörümüze ve tüm Karacabey halkına teşekkür ederim. İlk yıl olması nedeniyle biraz tecrübesizlik yaşadık ancak bir o kadar çoğu maçlarda şansız skorlar aldık. En azından ligde kalmayı hak eden bir performans sergiledik. Artık önümüzde bir kongre süreci var. Yapılacak kongrenin ardından Birlikspor’umuzun önümüzdeki yıl daha iddialı olacağından ve daha güzel günler göreceğinden kuşkum yok.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.