2’nci Lig hayallerine veda etti

TFF 3’üncü Lig play-off yarıfinal ilk maçında deplasmanda 1-0 yenildiğimiz Serik Belediyespor’a, evimizde oynadığımız maçta da 4-2 mağlup olarak 2’nci Lig hayallerine veda ettik.
Karşılaşmaya, Muzaffer Sarıibrahim(XX), İsmail Çokçalış(X), Hüseyin İriç(?) (Dk.32 Emrah Dağ X), Gökhan Çetinus(X), Muhammed Kerem Aktürkoğlu(XX), İlyas Yılmazer(X), Cemal İşleyen(?) (Dk.46 Cenk Özkacar X), Adem Aydın(X) (Dk.33 Berkin Arslan X), Batuhan Ayvaz (XX), Anıl Yıldırım(X) ve İlker Avşar(?) onbiriyle çıkan Karacabey Belediyespor’da Teknik Direktör Hasan Şermet’in, Hüseyin İriç ve İlker Avşar ısrarı yine pahalıya mal oldu.
Maçtan dakikalar!
Karacabey Belediyespor ilk etkili atağını 7’nci dakikada gerçekleştirdi. Batuhan Ayvaz’ın pasıyla sol kanattan hareketlenen Kerem Aktürkoğlu’nun ceza alanına girip kaleye gönderdiği topu kaleci Orkun Özdemir kornere çelmeyi başardı.
Maçın başlamasıyla birlikte yaptığı gereksiz faullerle dikkat çeken Hüseyin İriç, 11’inci dakikada da yine gereksiz bir faulle rakibini yere indirdi. Faul atışı sonrası Serik Belediyespor’lu Ahmet Teker’in kullandığı serbest atıştan gelen gelen topa iyi yükselen Burçin Yüksel’in kafa golüyle Serik 1-0 öne geçti.
Karşılaşmanın 37’nci dakikasında Batuhan Ayvaz’ın orta alanda kaptırdığı topu iyi değerlendiren Serikli oyuncu Alican Tez, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu yandan auta gönderdi.
İlk golü yiyene kadar rakibe hiçbir baskı uygulamayan, 1-0 yenik duruma düştükten sonrada bitse de gitsek edasıyla oynayan Karaca, 42’nci dakikada yediği ikinci golle adeta maçı bitirdi. Serik Belediyespor’un ileri uzun gönderdiği topu korner direği yakınlarında kontrol eden Cemal İşleyen, topu uzaklaştırmak yada takım arkadaşından birine vermek yerine Alican Tez’e kaptırdı. Alican’ın da ceza alanına gönderdiği topla buluşan Erdi Taşkent topu ağlarla buluşturarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.
2-0 yenik duruma düşen Karaca, 45’inci dakikadan sonra Serik kalesine gitmeyi akıl etti. 45+2’nci dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun ara pasında topla buluşan İlker Avşar, topu ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e getiren golü kaydetti.
Bu golün ardından yapılan başlama vuruşu sonrası Sertaş Gökaltın’ın pasıyla hareketlenen Ahmet Teker, ikinci kez hata yapan Karacabeyli Cemal İşleyen’i kolay bir şekilde geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleci Muzaffer’i de çalımlayan Ahmet Teker topu boş kaleye göndererek skoru 3-1’e getiren golü kaydetti. Bu aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu.
Devre arasında gerginlik!
İlk yarının bitiş düdüğüyle birlikte oyuncular soyunma odasına giderken, her maçta olduğu gibi bu maçta da hakeme itiraz etmekten başka bir şey yapmayan golcü(!) oyuncu İlker Avşar, hakemin gözü önünde Serik Belediyesporlu bir futbolcuya hakaret edince kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarıda takım olarak, adeta yenilmek için sahaya çıkan bir görüntü çizen Karacabey Belediyespor, İlker’in kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakmasıyla da maçı tamamen bitirmiş oldu.
Devre arasında yaşanan bu gelişmelerin ardından ikinci yarıya Hüseyin İriç, Cemal İşleyen ve İlker Avşar’sız çıkan Karaca, bitse de gitsek dediği maçın 52’nci dakikasında dördüncü golü de yedi. Orta alanda buluştuğu topla Karacabeyli oyuncuları çalımlayarak sağdan ceza alanına giren Ahmet Teker, boştaki arkadaşı Alican Tez’i gördü. Topla buluşan Alican da topu boş kaleye göndererek skoru 4-1’e getiren golü kaydetti.
İki takım oyuncularının da antrenman yaparcasına oynadığı karşılaşmanın 77’nci dakikasında, Berkin’in ara pasıyla hareketlenen Batuhan Ayvaz, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturarak skoru 4-2’ye getirdi. Bu aynı zamanda maçında sonucu oldu.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte yarı finale yükselen Serik Belediyesporlu oyuncular büyük sevinç yaşarken, yarıfinale yükselmelerini az sayıdaki taraftarlarıyla birlikte kutladılar. Takımlarını 4-2 yenerek yarıfinale yükselen Serik Belediyesporlu oyuncuları alkışlayan Karacabeyli taraftarlar ise, maçın ardından yönetime ve futbolculara büyük tepki gösterdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.