“23 Nisan Şöleni” Atatürk Parkı’nda

Karacabey Beledi-yesi 23 Nisan Ulusal Egemen-lik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu biçimde kutla-mak amacıyla başlattığı hazırlıkları tamamladı. Atatürk Kültür Parkı’ndaki yoğun program Karaca-beyli ailelere ve çocuklara şölen havası yaşatacak.
Yerel Gündem 21 Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren, Belediye’nin etkinliğine bir sponsor firmanın destek verdiğini belirtti.
23 Nisan Çarşamba günü saat 18.00’de Atatürk Kültür Parkı’nda, halkın unutamayacağı bir şölen hazırladıklarını ifade eden Meral Eren, fener alayı ile başlayacak programda halk oyunları, dans gösterileri, streetball turnuvası, şiirler, skeçler, müzik dinletileri, palyaço gösterisi ve Popstar Müzik Yarışması’nda tanınan Sezgin’in vereceği konserin yer alacağını söyledi. Eren, organizasyona destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü’ne de teşekkürlerini iletti.
Karacabey Belediyesi’nin 23 Nisan etkinliklerine bu yıl yurt dışından Kosova’ya bağlı Mamuşa Belediyesi’nin katılacağını kaydeden Meral Eren, şölen gününde fener alayının Cumhuriyet Alanı’ndan Atatürk Parkı’na hareket edeceğini belirtti.
Popstar Sezgin’in renk katacağı şölen akşamında, kısa bir süre önce bağımsızlığını ilan eden Kosova’nın Mamuşa Belediyesi Folklor Ekibi de halk oyunları gösterisiyle 23 Nisan şölenine renk katacak. 23 Nisan Çarşamba günü saat 18.00’de start alacak şölen geç saatlere değin sürecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.