1982 mezunları 26 yıl sonra buluştu

Karacabey Lisesi 1981-1982 eğitim-öğretim yılı mezunları Bursa Bademli’deki Anadolu Et Lokantası’nda buluştu.
Kıvanç Varol, Eser Tunay, Hülya Turan, ve Huriye Bodur’dan oluşan Tertip Komitesi ayrıca öğrencilik dönemlerinin unutulmaz ismi olan Matematik Öğretmen’i Sedat Kayak’ı da davet ederek büyük bir vefa örneği gösterdi.
Tertip Komitesi, ilçemizin en güzide okulu olan Karacabey Lisesi’nden mezun olduktan 26 yıl sonra bir araya gelmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını ve buluşma esnasında herkesin çok heyecanlandığını belirterek, “Çağrılarımıza cevap veren tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. Karacabey Lisesi 1982 mezunları buluşma gününde Tertip Komitesi adına bir konuşma Kıvanç Varol, ebediyete ayrılarak bizimle olmayan Sezai Sarı, Tunay Erol, Cevat Sarı’ya Allah’tan rahmet dileyerek, amaçlarının bu tip toplantıları her yıl gerçekleştirmek olduğunu söyledi.
Edirne, İstanbul, İzmir ve Ankara’dan çağrıya cevap vererek gelen 1982 mezunları Anadolu Et Lokantasında eski günleri anarken, hem çok eğlendi, hem de çok hüzünlenip duygulandılar. Buluşma esnasında bol bol hatıra fotoğrafı çektiren 1982 mezunları bu güzel günü ölümsüzleştirerek, hatıralara yenilerini ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.