18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitlerimiz”in anısına gerçekleştirilen satranç turnuvası çetin mücadelelere sahne oldu

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü, Karacabey Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde 210 öğrencinin katılımıyla satranç turnuvası düzenlendi. Karacabey Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen ve toplam 7 tur gerçekleştirilen müsabakalar Satranç Federasyonu Ulusal Hakemleri tarafından yönetildi.

Turnuva Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Milli Emniyet Müdürü Sakıp Yalta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü S. Ayhan Sağlam, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.
Etkinliğe katılan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, öğrencilere ve ailelere başarı dileklerini iletti. Özkan, her türlü sosyal, kültürel ve sportif faaliyette öğrencilere yer vermekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu anlamda etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyor, katılan aile ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum.” dedi.
Yapılan müsabakalar sonucunda sıralamalar aşağıdaki şekilde oluşmuştur;
10 Yaş ve Altı

  1. Fatih Özel
    2.Serra Özdemir
    3.Yağız Derviş
    4.Damla Kaya
    5.Kerem Vefa Gökdereli
    6.Kerem Sarı

14 Yaş ve Altı
1.Ömer Eymen Kangıray
2.Cengiz Ömer Kırlıoğlu
3.Yusuf Kayra Güven
4.Batuhan Hacılar
5.Melih Sarı
6.Durgun İlter

18 Yaş ve Altı
1.Doğan Bilgiç
2.Yusuf Aydemir
3.Cemre Lale
4.Esmanur Öz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.