17 ilçenin müdürü Karacabey’de toplandı

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger başkanlığında, 17 İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün katılımıyla Karacabey’de eğitim öğretim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2019-2020 eğitim öğretim yılı hazırlıklarının değerlendirilmesi yapıldı.
TİGEM Toplantı Salonu’ndaki programa 2019-2020 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, daha iyi bir eğitim ortamı için yeni binaların yanında fiziki ortamların da yenilenmesine yönelik yaz boyu süren çalışmalarla hazırlıkların yapıldığını kaydetti.
Ayrıca toplantıda, eğitim yatırımları, uygulaması devam eden ve bu yıl uygulanacak projeler, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar, okulların fiziki durumları, okul güvenlik önlemleri ve servislerine yönelik yürütülen çalışmalar, ders kitapları, öğrenci kayıtları, öğrenci ve öğretmen motivasyonu gibi konular görüşüldü.
Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel eğitim Bölümünce yürütülen “Bursa teba(Temel Eğitim Bilişim Ağı” projesinin tanıtımı da yapıldı. Milli Eğitim Müdürleri, ilçelerinde yürütülen eğitim öğretim çalışmaları ve hazırlıklarla ilgili bilgilendirmelerin ardından istek ve görüşlerini Dülger’e iletti. Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.