14 Eylül’de ilaç toplama kampanyası

14 Eylül’de ilaç toplama kampanyası
Karacabey 14 Eylül İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrenciler, evlerinde kullanılmayan ilaçları toplamak için kampanya başlattı.
14 Eylül İlköğretim Okulu’nda yürütülen ilaç toplama kampanyası sonunda toplanan ilaçlar Sağlık Grup Başkanlığı’na teslim edilecek. Okulda başlatılan kampanya öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla aralıksız devam ediyor. Kampanya süresince 14 Eylül İlköğretim Okulu etrafında bulunan mahallelerdeki vatandaşların kullanmadıkları ilaçların tamamının toplanması hedefleniyor. Sağlık Grup Başkanlığı’na teslim edilecek ilaçlar, kontrol edildikten sonra yeniden değerlendirilecek. Sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara verilecek ilaçlarla büyük bir dayanışma örneği sergilenirken, ilaç israfının önüne geçilmesi hedefleniyor.
14 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Oktay Köseoğlu, öğrencilerin örnek davranışı karşısında büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Bu kampanya öğrencilerimizin sosyalleşmesi ve bütünleşmesi açısından da önemli. Bir yandan israf edilen ilaçların değerlendirilmesi sağlanacak, diğer yandan sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarımıza ücretsiz ilaç ulaştırılabilecek” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.