14 Eylül İlköğretim başarıya doymuyor!

14 Eylül İlköğretim başarıya doymuyor!
Karacabey 14 Eylül İlköğretim Okulu, “Bu Benim Eserim” konulu yarışmalarda elde ettiği başarıyla büyük takdir topladı.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği, Fen Bilimleri Proje Yarışması’na 4 projeyle katılan 14 Eylül İlköğretim Okulu, “Renkler ve Besinler” ve “Karpuz Kesme Bıçağı” ile İl Çalışma Kurulu tarafından başarılı görülerek Bölge Çalışma Kuruluna gönderildi.
Bölge Çalışma Kurulu, 14 Eylül İlköğretim Okulu’nun her iki projesini de başarılı bularak Bölge Bilim Kuruluna gönderdi.
Bölge Bilim Kurulunun yaptığı değerlendirme sonucunda, “Renkler ve Besinler” projesi, 13 ile 17 Nisan tarihleri arasında, Bursa Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacak olan ‘Bölge Sergisi’ne davet edildi.
14 Eylül İlköğretim Okulu’nun projesi, Bölge Sergisi’nde Afyonkarahisar, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Kütahya ve Yalova illerinden davet edilmeye layık görülen projelerle birlikte yarışacak.
Başarının mimarları 6/A sınıfı öğrencisi Emre Ergüneş ve Proje Danışmanı Fen ve Teknoloji Öğretmeni Semeni Düz, Türkiye’nin en iyi 100 projesi arasına girmeyi hedefleyen 14 Eylül İlköğretim Okulu adına Ankarada yapılacak olan Türkiye finaline katılmaya çalışacaklar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.