Dönüşüm faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor

*Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi işbirliğiyle, Karacabey Soğan Pazarı arkasında bulunan ‘Evsel Katı Atık ve Depolama Alanı’nda bir dizi düzenleme ve restorasyon çalışması başlatılarak, ilçedeki modern şehircilik faaliyetlerine bir yenisi daha eklendi.

Karacabey Belediyesi, ilçeyi her açıdan daha yaşanabilir bir kent haline getirme hedefiyle gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, Bursa’daki tüm ilçeler genelinde başlatılan rekreasyon çalışmaları kapsamında, Karacabey Belediyesi işbirliğiyle ilçedeki Soğan Pazarı arkasında bulunan ‘Evsel Katı Atık ve Depolama Alanı’nda, bir dizi düzenleme ve restorasyon çalışması başlatılarak, modern şehircilik faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.
Yapılan yenileme çalışmaları doğrultusunda, belirlenen alanda ilk olarak düzleme işlemi yapılıp, zemine bir miktar eğim verilirken, gaza bacaları sistemlerinin monte edilmesinin ardından da yarım metre nebati toprak atılarak, bölgenin ferah ve modern bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.
“Modern Karacabey hedefimiz kararlılıkla sürüyor”
Görüntü kirliliğinin yanı sıra, sağlık yönünden yaşanabilecek olumsuzlukların giderilmesini de hedefleyen çalışmaları yerinde denetleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm yönleri ile şaha kalkan Karacabey’i, kısa sürede ‘Modern ve müreffeh bir kent’ haline mutlaka getireceklerini kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.